BAŞARILARI SEVİNÇ YARATTI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bulunan sporcularımız, elde ettikleri başarılarla Çerkezköy’ün gururu olmaya devam ediyorlar.

BAŞARILARI SEVİNÇ YARATTI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:44


MASA TENİSİNDE İL İKİNCİLİĞİ
   Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı 22 Aralık Pazar günü Çorlu’da Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan Tekirdağ Takım İl Birinciliği Masa Tenisi Turnuvası’nda Minikler Kız ve Minikler Erkek kategorilerinde ikinci oldu. Belediyemiz tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kış Spor Okulları’na katılan sporcularımızın yer aldığı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, elde ettiği bu başarı ile Çerkezköy’ün gururu oldular.
TAKIMIMIZ KIŞ SPOR OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞTU
   Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kış Spor Okullarına katılan ve yalnızca yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonrası turnuvaya katılan sporcuların gerçekten önemli bir başarıya imza attıklarını kaydeden Antrenör İbrahim Sevinç, “Sporcularımız Dila Ergen, Çiğdem Güngör, Zeynep Karslı, Elif Dinç, İbrahim Nazar ve Hüseyin Bozbağ Kış Spor Okullarımızda kendilerini geliştirme imkanı buldular ve Masa Tenisi Takımımıza dahil oldular. Çocuklarımız çok yetenekli çocuklar. Böyle giderse sporcularımız en kısa zamanda ülke çapında başarılara imza atacaklardır” dedi. 
KARATE TAKIMIMIZ KATA’DA 1. OLDU
   Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı da 20-22 Aralık tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Ümit, Genç ve Büyükler Karate Takım Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attı. 300’den fazla kulübün katıldığı turnuvada 7 sporcu ile mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımımız Erkekler Takım Kata kategorisinde 1. Grup Maçlarında 21.76 puanla 1’inci oldu.
POTANIN PERİLERİ 4’TE 4 YAPTI
   Çerkezköy’ün yüzünü güldüren bir diğer takım da Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı oldu. Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde 8. Hafta mücadelesinde karşılaştığı İzmir temsilcisi Karşıyaka Çarşı Koleji Kadın Basketbol Takımı’nı 67 – 55 mağlup ederek 4’te 4 yaptı.
   21 Aralık Cumartesi günü Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenör Ercan Çete öncülüğünde Melis Yamur, Kübra Yavaş, Gamze Karakuş, Şükran Barın, Nur Sima Üzümcü, Buse Başak, İclal Duranoğlu, Ahsen Erbay, Özge Mutlu, İlkay Ocak, Ceren Tekin, H. Tuğçe Tarı ve Yağmur Gizem Anıl kadrosuyla mücadele etti.
   Birinci çeyreği 16 – 9 önce kapatan temsilcimiz karşılaşmanın ilk yarısını 33 – 22 önde bitirdi. Üçüncü çeyrekte 52 – 37 üstünlüğünü koruyan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı mücadeleyi 67 – 55 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle puanını 11’e yükselten temsilcimiz 5’inci sıradaki yerini korudu. Lider ile arasında yalnızca 3 puan fark bulunan temsilcimiz, Ligin 9. Haftasında puan tablosunda 10 puanla 6’ncı sırada yer alan Manisa temsilcisi Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 
AKAY’DAN KUTLADI
   Çerkezköy Belediyesi’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Özellikle bu yıl ilkini düzenlediğimiz Kış Spor Okullarında 2 ay gibi kısa bir sürede kendilerini geliştirip, katıldıkları turnuvada büyük bir başarı elde eden Masa Tenisi Takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Aynı şekilde Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Ümit, Genç ve Büyükler Karate Takım Şampiyonası’nda 1’inci olan Karate Takımımız ile ligde son 4 maçını kazanan Kadın Basketbol Takımımızı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımıza ve antrenörlerimize de, kentimize yaşattıkları gurur için de Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.