Başıboş hayvanlar tehlike saçıyor

Geçtiğimiz aylarda çevresi düzenlenerek güzel bir görünüme kavuşturulan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Kavşağı’nda başıboş büyükbaş hayvanların otlaması ve herhangi bir denetimin yapılmaması dikkat çekiyor

Başıboş hayvanlar tehlike saçıyor
19 Ağustos 2016 Cuma 09:04

BÜYÜKBAŞ HAYVANLARIN İSTİLASINA UĞRUYOR
 
3. Zırhlı Tugay Kavşağı’nda bulunan çimlerde otlayan başıboş büyükbaş hayvanlar hem çevre düzenlemelerine zarar veriyor hem de trafik açısından tehlike saçıyor. Geçtiğimiz aylarda çevre düzenlemesi yapılarak çimlendirilip çiçeklendirilen kavşak başıboş büyükbaş hayvanların istilasına uğruyor. Çiçekleri ve otları darmadağın eden büyükbaşlar üstüne üstlük belirtilen alana bir de dışkılarını bırakıyorlar.  Etrafı ferforje demirlerle çevrilen alanlara büyükbaş hayvanların nasıl girip çıktığı da merak konusu.
 
TRAFİK AÇISINDAN TEHLİKE SAÇIYORLAR
 
Ulaşımın hızlı şekilde aktığı kavşakta büyükbaş hayvanların başıboş bırakılması tehlike arz ediyor. Zaman zaman karayoluna çıkan hayvanlar sürücülere de zor anlar yaşatıyor. Durumdan rahatsız olan sürücüler, yetkililerin bir an önce yol ortasında gezinen hayvanlar için tedbir almasını istiyor.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.