Başkan Akay çocukların ricasını kırmadı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hükümet caddesi Askeri lojmanlar karşısında yapımı tamamlanan 1.Etap park çalışmalarını yerinde inceledi. Parkı gezerken yanına gelen çocukların kaydırak üzerinde bulunan ve düşme tehlikesi yaratan alanın kapatılması ricasını geri çevirmeyen Başkan Akay, çocukların isteğini biran önce yerine getirilmesi için Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir’e talimat verdi

Başkan Akay çocukların ricasını kırmadı
24 Şubat 2016 Çarşamba 16:29

ÇOCUKLARIN RİCASI YERİNE GETİRİLECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte İlçe genelinde yapımı devam eden projelerimizi yerinde inceleyerek vatandaşlara projeler hakkında bilgi verdi. Hükümet Caddesi Askeri Lojmanlar karşısında yapımı tamamlanan 1.Etap Park çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanına gelen üç küçük çocuk kaydırağın bir bölümünde açık alandan düşebileceklerini ve bunun biran önce kapatılması ricasında bulundular.

TALEPLER KARŞILANACAK

Başkan Akay, çocukların ricasını geri çevirmeyerek Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir’e gerekli düzenlemelerin yapılması için talimat verdi. Başkan Vahap Akay daha sonra park içinde bulunan vatandaşlarla da sohbet ederken, bir vatandaşın parkın güvenliği için bekçi bulundurulması ve park etrafına çöp kutuları konulması isteğine de geri çevirmeyerek kısa süre içinde taleplerinin karşılanacağını ifade etti.

PROJEYE YÜRÜYÜŞ YOLU DA EKLENECEK

Park alanı içinde kendini bilmez kişi yada kişilerin geç saatlerde mangal ateşi yakarak küllerini de etrafa dağıtıldığı gören Başkan Akay, park alanının geceleri de güvenlikler tarafından devriye atılarak kontrol edilmesi talimatını verdi. Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte 1911 Çerkezköyspor tesisleri yanından başlayarak Bahçevan köprüsüne kadar devam eden alanda da incelemelerde bulunan Başkan Akay, dere kenarında bulunan toprağın istinat duvarı seviyesine getirilerek yapılacak olan projeye vatandaşlar için yürüyüş yolunun da eklenmesini istedi.

DERE ÜZERİNE BİR ÜST GEÇİT YAPILABİLİR

Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Uğurlu sokak da bulunan yeşil alan üzerinde incelemelerde bulunarak, bu alan üzerinde de gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini ve Uğurlu sokak ile Hükümet Konağı yanında bulunan boş alanın birbirine bağlanabilmesi adına Pınarça deresi üzerine bir üst geçit yapılabileceğini ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.