Başkan Camcı göreve resmen başladı

10 Nisan Pazar günü Beylice Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Kongresi’nde CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Engin Camcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gittiği Çerkezköy Adliyesi’nde mazbatasını alarak resmen göreve başladı

Başkan Camcı göreve resmen başladı
15 Nisan 2016 Cuma 18:05

MAZBATAYI FATİH ÖZYURT VERDİ

Çerkezköy Adliyesi’ne yönetim kurulu üyeleri ve Çerkezköy Belediyesi’nin CHP’li bazı Meclis Üyeleriyle giden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt’tan mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Özyurt, Engin Camcı’ya mazbatasını teslim ettikten sonra, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. İlçe Başkanlığı görevinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“OY KULLANAN BÜTÜN DELEGELERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mazbatasını aldıktan sonra Çerkezköy Adliyesi önünde yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Demokratik bir şekilde iki listenin yarıştığı bir delege seçimi oldu. Bu seçimden farklı bir şekilde galip çıktı. Kongremizde de delege bazında tek liste olmasına rağmen yoğun bir katılım oldu. 250 delegenin 220’si oy kullandı. Buradan oy kullanan bütün delegelere teşekkür ediyorum. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatının kapıları herkese açıktır. Birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışacağız. Bu farkı da göstereceğiz” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.