Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası Başvuruları Başladı

Kapaklı Belediyesi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından ortak olarak düzenlenen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası kayıtları başladı.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası Başvuruları Başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Kasım 2019 Perşembe 11:52


BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK
16-17 Kasım tarihlerinde Kapaklı Pınarça Çok Amaçlı Salonda düzenlenecek olan turnuvanın başvuruları 5 Kasım Salı günü başladı. 14 Kasım Perşembe günü sona erecek başvurular www.tekirdag.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacak. Başvuru yapmak isteyen sporcuların TSF Lisanslı olması gerekiyor.
"DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLER VERİLECEK"
Turnuvalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalya ödülleri verilecek. Her kategorinin 1.sine kupa verilirken ilk 10'a giren sporculara madalya verilecek. Aynı zamanda her kategoride İlk 3'e giren kız sporculara da madalya ödülü verilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.