Bayramlaşma Belediye Meydanı’nda

İslam aleminde büyük bir öneme sahip olan Kurban Bayramı 24 Eylül Perşembe günü itibariyle başlarken, bayramlaşma 12.00’da Belediye Meydanında gerçekleştirilecek.

Bayramlaşma Belediye Meydanı’nda
22 Eylül 2015 Salı 16:33

BAYRAMLAŞMA SAAT 12.00’DA YAPILACAK
Kurban Bayramı tatilinin huzur ve güven içinde geçmesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gerekli tedbirler Çerkezköy Belediye Başkanlığı, kolluk kuvvetleri ve ilgili kurum kuruluşlar tarafından alınırken bayramlaşma yarın saat 12.00’da Belediye Binası önünde başlayacak.
GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK
Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından yayınlanan genelgede, vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi Başhekimliği, Belediye Başkanlığı, TREDAŞ İşletme Müdürlüğü ve PTT Müdürlüğü’nün gerekli tedbirleri almaları istendi.
BAYRAMLAŞMA KAPAKLI’DA DA YARIN
Kapaklı’da da Kurban Bayramı bayramlaşma töreni her yıl olduğu gibi bu yılda Recep Güven Aile Çay bahçesinde gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da başlayacak olan bayramlaşma töreni saat 14.30’da sona erecek. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.