Binlerce pedal sağlık için çevrildi

Çerkezköy Belediyesi sağlıklı yaşamı ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla 1. Bisiklet Şenliği düzenledi. 1. Bisiklet Şenliği’ne katılan yediden yetmişe herkes güzel bir havada pedal çevirirken, şenlik sonunda da katılımcılara ikramlarda bulunuldu

Binlerce pedal sağlık için çevrildi
10 Mayıs 2015 Pazar 21:10

 YAKLAŞIK 2 BİN KİŞİ KATILDI

Çerkezköy Belediyesi önünde başlayan Çerkezköy Belediyesi 1. Bisiklet Şenliği’nin startını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verirken, 1. Bisiklet Şenliği’ne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy ve civar il ve ilçelerden bisiklet tutkunları olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. 


PİKNİK ALANINDA SON ERDİ

Belediye Meydanı’ndan start alan Çerkezköy Belediyesi 1. Bisiklet Şenliği, Atatürk Caddesi’nden Narin Kavşağı’na, oradan tekrar Atatürk Caddesi’ne dönüş ile devam etti. Atatürk Caddesi boyunca pedal çeviren bisiklet tutkunları, Atatürk Viyadüğü, Cengiz Topel Caddesi istikametinden Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’ndaki bitiş noktasına vararak parkuru tamamladılar.


HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Parkurun tamamlandığı alanda Çerkezköy Belediyesi tarafından ikramlarda bulunulurken, burada bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Bisiklet Şenliği’ne katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti ve şükranlarını sundu. Akay, “1. Bisiklet Şenliği için güzel bir gündü ve katılım da son derece güzeldi. Sağlıklı yaşam adına şenliğimize katılan tüm bisiklet tutkunlarına, halkımıza, çevre il ve ilçelerden gelen konuklarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

3 BİN METRE UZUNLUĞUNDA YÜRÜYÜŞ VE KOŞU YOLU OLACAK

10 Mayıs Anneler Günü de kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten ve samimi dileklerim ile kutluyorum ve ellerinden öpüyorum. Tepe Emlak konutları Piknik Alanı’nda yapacağımız çalışmalar ile daha modern ve kullanışlı hale getireceğiz. Öncelikli olarak 1300 metrekarelik bir alana çocuklarımız için park ve oyun alanı yapılacak. Yaklaşım 3 bin metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu yapılacak. Mevcut spor sahalarını kaldırarak yerlerine basketbol, voleybol ve tenis sahaları yapacağız. Ayrıca çeşitli fitness aletleri konulacak” dedi.

30 ADET BARBEKÜ KONULACAK

Piknik Alanı’na gelen vatandaşların araçlarını park edebilmeleri için 7 bin metrekarelik bir park alanı oluşturacaklarını ifade den Akay, “Piknik Alanımızda bulunan oturma gruplarını değiştireceğiz. İlk etapta 100 tane yeni oturma grubu ile 30 adet barbekü koyacağız. Piknik Alanımızdaki çimler elden geçirilecek ve çim olmayan bölgeler çimlendirilecek. Otomatik sulama sistemine geçilecek ve çöp kovaları yenilenecek” açıklamasında bulundu.

DAHA MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Piknik Alanı’nın çevresine 530 metre çevre duvarı yapacaklarını ve bir de konser alanı oluşturacaklarını belirten Vahap Akay, “Yapacağımız düzenlemelerin ardından Piknik Alanımız daha modern ve kullanışlı hale gelecek” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.