Biri bu rezilliği durdursun!

Çerkezköy’ün her geçen gün hızla artan nüfüsuna karşı araç trafiğinde de artış yaşanması ile akşam saatlerinde Atatürk Viyadüğü’nde bulunan altı yol kavşağında trafik felç oluyor

Biri bu rezilliği durdursun!
12 Ağustos 2016 Cuma 18:48

REZİLLİĞİN FOTOĞRAFI ÇIKIYOR
 
Atatürk Caddesi, Hükümet Caddesi, Öztrak Caddesi, Hayri Batur Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve bu caddelere bağlı sokaklardan gelen araçların akşam saatlerinde altı yol kavşağında kilit hale gelmesi adeta rezilliğin fotoğrafını gözler önüne seriyor.
 
SABRIMIZ KALMADI
 
Özellikle akşam saatlerine doğru yoğunlaşan trafik esnasında belirtilen bölgede herhangi bir trafik görevlisinin bulunmaması, sinyalizasyonun olmaması adeta trafiğin çoğalmasına kapı açıyor. Trafikte kilitlenen vatandaşlar isyan ederken “Herkesin burayı görmesine rağmen bir şey yapmaması bizleri çileden çıkarıyor. Allah korusun bir hasta taşıyan ambulansın bu saatlerde burada kilitleniyor olması belki can kaybına sebebiyet verecek. Bu trafiğin acilen çözüme kavuşturulması gerekiyor. Ya görevliler trafiğin olduğu anlarda burada olsun ya da bir düzenleme yapılsın. Bizim artık sabrımız kalmadı” ifadelerini kullandılar.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
... - 8 yıl önce
Hakkatten devletimizi askerimizi polisimizi seviyoruz ama sormadan da olmuyor ne iş yapar polis? ne trafikte varlar ne asayişte. küme evlerde göstere göstere uyuşturucu içenlere bile anca kaymakamın bastırması ile müdahale ettiler. Ne iş yapıyor polis?
Avatar
- 8 yıl önce
Kurallara uymayıp kavşak içindeki araçlar çıkmadan dışardan gelenler girerse sonuç bu. Önce kurallara uyacaksın. Sen uyanıklık yapmaya kalkarsan her araç başına bir polis koysan yinede başa çıkamazsın. herkes hakettiği şekilde ve şartlarda yaşar.
Avatar
Ali - 8 yıl önce
Otobandan Emlak konutlarına giriş mutlaka yapılmalıdır.
Fevzi paşa ve sanayinin ordan çıkan yol istasyona dönmeden direk gümrük üstünden çıkıp emlak konutlarından otabana bağlanmalıdır.Trafik bu şekilde rahatlayacaktır.