Birkaç gün içinde teslim ediliyor

Kartalkaya Mevkii’nde bulunan su deposunun önünde yapımı tamamlanan TV ve Radyo Kulesi’nin birkaç gün içinde Çerkezköy Belediyesine teslim edileceği öğrenildi. Vericinin teslim edilmesiyle birlikte yapılacak olan yasal yazışmaların ardından eski verici yeni yerine taşınmış olacak

Birkaç gün içinde teslim ediliyor
16 Kasım 2015 Pazartesi 16:18

 MONTAJ İŞLEMİ TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından 70 metre yüksekliğinde TV ve Radyo Verici İstasyonu Yapım İhalesini 243 bin TL’lik verdiği teklifle kazanan Tana Enerji ve Mühendislik firması çalışmalarını tamamladı. Verici istasyonunun temelinin atılmasının ardından birkaç gün betonun kuruması beklemiş ve ardından da kulenin montaj işlemleri başlamıştı.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLECEK

Geçtiğimiz Perşembe günü verici istasyonunun 30 metrelik bölümü tamamlanırken, hafta sonu yapılan çalışmalar ile geri kalan 40 metrelik kule montaj işlemi tamamlanmış oldu. 70 metre yüksekliğinde yapılan kulenin 5’er metre halinde yapım çalışmalarının ardından birkaç gün içinde de verici kulesinin Çerkezköy Belediyesine teslim edileceği öğrenildi.

YASAL YAZIŞMALAR YAPILACAK

Verici kulesinin tamamlanarak teslim edilmesiyle birlikte, yapılacak olan yasal yazışmaların ardından eski verici yeni yerine taşınmış olacak. 70 metre yüksekliğinde olacak olan TV ve Radyo vericisi için Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu Odası’nda yapılan ihaleye 3 firma katılmıştı. 248 bin 051 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe en düşük teklifi 243 bin TL ile Tana Enerji ve Mühendislik isimli firması vermiş ve yapılan incelemenin ardından da ihaleyi almaya hak kazanmıştı

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.