Biz büyük bir aileyiz

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, dernek binasında düzenlediği etkinlikle, Nisan ayı doğumlu engellilerin doğum günlerini kutladı. Etkinliğe, doğum günü o güne denk gelen Cumhuriyet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Sucu Mandalı sponsor oldu

Biz büyük bir aileyiz
27 Nisan 2015 Pazartesi 18:06

 BÜTÜN ENGELLİ ARKADAŞLARIMIN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUM

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Nisan doğumlu tüm engellilerin doğum gününü kutladı. 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası’nda etkinliklerinin devam edeceğini belirten Çetinkaya; “Bugün burada Nisan doğumlu engelli arkadaşlarımızın doğum günlerini kutlayacağız. Hepiniz hoş geldiniz. Biz her zaman söylüyoruz, biz büyük bir aileyiz. Güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz, bizler de bu toplumda yaşıyoruz. Hepimiz burada güzel bir şekilde eğleneceğiz inşallah. 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftamız yaklaşıyor. Bu bir haftalık süre içerisinde çeşitli faaliyetlerimiz olacak. İnşallah pazartesi günü davetiyelerimiz gelecek. Onların dağıtımını yapacağız. Öncelikle bütün engelli arkadaşlarımın doğum günlerini kutluyorum. Bu güne sponsor olan Cumhuriyet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Sucu Mandalı’ya çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözü Arzu Sucu Mandalı’ya bıraktı.

HEP BİRLİKTE NİCE GÜZEL, SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM

Etkinlik gününün tesadüfen o güne denk geldiğini belirterek sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu; “Hepiniz hoş geldiniz. Bugün öyle güzel bir tesadüf oldu ki. Bugün benim de doğum günüm. Buraya sizlerle hep birlikte kutlamaya geldim. Hiçbirimizin işi kolay değil. Ama bazılarımızın yaşamda harcadıkları enerjilerinin daha fazla olması gerekiyor. Ama unutmayalım ki her birimiz bir engelli adayıyız. Allah her birimize sahip olduklarımızla layıkıyla yaşamayı nasip etsin inşallah. Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Hep birlikte böyle bir doğum günü kutlayacağım için bugün benim için çok önemli bir gün. Hep birlikte kutlayacağız inşallah. İyi ki varsınız. Hep birlikte nice güzel, sağlıklı ömürler diliyorum.” sözleriyle tüm katılımcılara iyi dileklerini iletti.

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Bu etkinliğin Kadın Kolları olarak ikinci etkinlikleri olduğunu ve bu tip programlarının devam edeceğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık “Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Arzu Mandalı Sucu’ya da yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Kadın Kolları olarak bu ikinci etkinliğimiz. Nisan doğumlu tüm engellilerimizin doğum günü kutlu olsun. Pazartesi günü de kadınlara ait bir eğlence etkinliği düzenleyeceğiz. Yavaş yavaş etkinliklerimiz de devam edecek. Yeniden hepinizle birlikte olmak dileğiyle, hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖZ ÇEKİM YAPTILAR

Konuşmaların sonlanmasıyla pasta üflemeye geçen Sakatlar Derneği üyeleri ve Arzu Mandalı Sucu dernekte bulunan tüm katılımcılarla pastayı üflediler. Pasta kesildikten sonra  neredeyse tüm engellilere elleriyle pasta yediren Arzu Mandalı Sucu daha sonra onlarla öz çekim yaptı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.