Böylesi hiç yaşanmamıştı

30 Mart Yerel Seçimleri’nde Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay, dün Belediye önünde düzenlenen ve yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen törenin ardından görevine başladı. Dün düzenlenen törende konuşan Çerkezköy’ün genç Belediye Başkanı Vahap Akay, “Dünden itibaren CHP rozetimi kalbime gömerek, oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağım ve eşit hizmette bulunacağım” açıklamasını yaptı

Böylesi hiç yaşanmamıştı
09 Nisan 2014 Çarşamba 07:40

CHP’den Belediye Başkanı seçilen ve önceki gün mazbatasını alarak görevi Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem’den devir alan Çerkezköy’ün yeni Başkanı Vahap Akay görevine başladı. Dün saat 11.00’da Belediye önünde düzenlenen törene yaklaşık 5 bin kişi katılırken, törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Aklımız, hüznümüz, coşkumuz ve heyecanımız bundan sonra büyüyen ve genişleyen Çerkezköy için” açıklamasını yaptı.
TEŞEKKÜR ETTİ
30 Mart Yerel seçimlerinin önemli bir mücadelenin finali olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu mücadelede yer alan herkese, özellikle kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yarışta yer alan diğer siyasi partilerin Adaylarına, Teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bu zorlu yolda yağmur, çamur dinlemeden bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan herkese çok teşekkür ediyorum.
ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Seçim dönemi boyunca bizleri takip eden gazeteci arkadaşlarımıza, polis ve jandarma ekiplerine, İlçe Seçim Kurulu görevlilerine, kahrımızı çeken Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM
Yola çıkarken ‘Herkesin Belediye Başkanı olacağız’ sloganı ile çıktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugünden itibaren çok sevdiğim ve üyesi olmaktan büyük onur duyduğum CHP Rozetini çıkararak, kalbime gömüp Çerkezköy Belediye Başkanlığı Rozeti’ni takacağım ve görev sürem boyunca bana oy veren, vermeyen herkese eşit ve adil hizmet götüreceğim. Hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese hizmet etmek için yola çıktık çünkü. Bizim coşkumuz, hüznümüz, heyecanımız aklımız da Çerkezköy olacak” diye konuştu.
ESKİ BAŞKANLARI UNUTMADI
Çerkezköy tarihinde görev yapan tüm Belediye Başkanlarına teşekkür eden ve rahmetli Hikmet Uğraş’ı şükran ve minnet ile anan Belediye Başkanı Vahap Akay, büyüyen ve genişleyen Çerkezköy’ün sorunlarını dert edineceklerini, çözümler üreteceklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli bir çalışma sergileyeceklerini ifade etti.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN
“Allah hepimizin, Çerkezköy’ün yolunu açık etsin” diye konuşmasını sonlandıran Vahap Akay, iktidarı ile muhalefeti ile yeni dönem için başarı dileklerinde ve temennilerinde bulunduktan sonra mikrofonu konuşma yapmak için Tekirdağ CHP milletvekili Emre Köprülü’ye bıraktı.
BU SEFER DEĞİŞİM DEDİLER
Belediye Başkanı Akay’ın ardından bir konuşma yapan CHP Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy halkının 30 Mart’ta iradelerini ortaya koyarak, değişimden yana tercihlerini ortaya koyduklarını belirterek, “Bu sefer Vahap Akay, bu sefer CHP, bu sefer değişim dediler. Çerkezköy halkına verdikleri destek için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
TEK KISTASIMIZ İNSAN
“Bu bir hizmet yarışı” diye sözlerini sürdüren Emre Köprülü, CHP için hizmette tek kıstasın olduğunu ve o kıstasında insan, , demokrasi, hukukun üstünlüğü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olduğunu ifade etti.
KURBAN KESİLDİ, DUA EDİLDİ
Yeni seçilen Vahap Akay ve ekibine şimdiden yapacağı hizmetler için teşekkür eden Emre Köprülü’nün sözlerini tamamlamasının ardından kurban kesildi, dualar okundu ve törenin ardından makama geçilerek Akay ve ekibi tebrikleri kabul etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çerkez damat - 10 yıl önce
allah yolunu acık etsin.