Bu sorumsuzlara biri ‘Dur’ desin

Çerkezköy’de trafik sirkülasyon projesi kapsamında tek yöne geçen caddelerden biri olan Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddelerindeki trafik akışı, sorumsuz sürücüler yüzünden içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Caddenin düzenlenmesinin ardından oldukça genişleyen yolda trafik akışının rahatlaması bekleniyordu ancak; yolun genişlemesini fırsat bilen bazı sürücüler, caddede çift hatta 3 sıra boyunca park ettikleri araçlarıyla trafiği olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Araçlar düzenli bir şekilde park edildiği zaman trafiğin oldukça akıcı olduğu gözlemlenirken; vatandaşlar hatalı park edilen araçlarla ilgili trafik ekiplerinin denetimlerini sıklaştırıp, sorumsuz sürücülere iltimas göstermeden cezai işlem uygulamalarını istiyor.

Bu sorumsuzlara biri ‘Dur’ desin
18 Nisan 2018 Çarşamba 19:47

TRAFİK AKIŞI OLDUKÇA RAHATLAMIŞTI
Hatırlanacağı üzere, Çerkezköy’de trafik sirkülasyon projesi gereğince Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu Caddeleri’nde tek yönlü trafik akışı sağlanmış ve bu sayede trafik oldukça rahatlamıştı. Uğur Mumcu Caddesi’nin özellikle PTT’nin olduğu bölümde hatalı parklanmadan dolayı trafik sıkışıklığı yaşanırken; bu sorun Atatürk ve Öztrak Caddelerinde tüm caddeyi kapsıyor.

3 SIRAYA KADAR ARAÇ PARK EDİLİYOR
Bu yolların genişlemesini fırsat bilen bazı sorumsuz sürücüler, araçlarını park edecek yer bulamayınca, dolu olan park yerlerinin yan bölümüne çift hatta 3 sıra araç parkına sebep oluyor ve bu da trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor.

YETERİ KADAR DENETLENMİYOR
Özellikle Atatürk Caddesi’nde göze batan bu durum vatandaşları çileden çıkarırken; sürücüler haklı olarak trafik polisinden daha sıkı denetim yapmalarını istiyor. Günün büyük bir bölümünde Atatürk Caddesi’nde görünmeyen trafik polislerine seslenen vatandaşlar, “Burası, hatalı parklanmalardan dolayı trafik sıkışıklığının yaşandığı bir numaralı bölge ancak biz bu caddede neredeyse hiç trafik polisi göremiyoruz. En çok denetlenmesi gereken cadde burası ve polislerimiz burayı daha sık kontrol etmeliler. Hatalı park edilen araçlara cezai işlem uygulansın” diyerek sitemlerini dile getirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.