Burası otopark olmalı

Çerkezköy Devlet Hastanesi, yeni binasına taşınmasının ardından mevcut binanın yıkımı gerçekleştirilecek. Kamuoyunun ortak fikri ise eski binanın bulunduğu alanın otopark olması

Burası otopark olmalı
29 Şubat 2016 Pazartesi 08:41

TRAFİK SORUNU YAŞANIYOR

Çerkezköy Devlet Hastanesi önü ve çevresinde yaşanan park sorunu tüm Çerkezköy halkının malumu. Mevcut hastane otoparkı, ihtiyaca cevap vermiyor ve hastane ile adliye önüne park edilen araçlar trafiği olumsuz yönde etkiliyor.

OTOPARK İHTİYACA CEVAP VERMİYOR

Yeni binaya taşınılmasının ardından yıkılacak olan eski binanın olduğu alanın ne şekilde değerlendirileceği bilinmezliğini korurken, kamuoyu bu alana otopark yapılmasını istiyor. Şu anki otopark, hastanenin mevcut kapasitesinin ihtiyacını hiçbirşekilde karşılayamazken; daha da büyüyecek olan hastanenin ihtiyaçlarına cevap verme ihtimali kesinlikle yok.

VATANDAŞ ISRARCI

Çerkezköylü vatandaşlar, mevcut binanın yıkımıyla boşalacak olan alanın otopark olarak değerlendirilmesini ısrarcı bir dille isterken, bu isteklerinin göz ardı edilmemesi konusunda ricada bulundu.Vatandaşlar Çorlu Devlet Hastanesinin bu konuda örnek alınmasını istedi.

TOPLAM 206 YATAKLI OLACAK

Yapımı devam eden Devlet Hastanesi 31 bin 700 metrekarelik bir kapalı alana sahipken, Hastane içinde 52 tek yatak, 75 tane de çift yatak ve 4 adet mahkum yatağı olmak üzere toplam 206 yatak bulunacak. Toplam 25 yataklı erişkin ve yeni doğan bakım üniteleri, ikisi lokal, birisi kadın doğum ameliyathanesi olmak üzere toplam 9 tane ameliyathane olacak. 5 adet modern doğumhane, 10 yataklı diyaliz ünitesi, 55 poliklinik odası, bin 500 metrekarelik acil servis alanı, 5 bin metrekarelik yine poliklinik alanı ve modern, geniş ve ferah laboratuarlar projede mevcut. Bilgisayarlı tomografi, kemik ölçüm cihazı, endoskopi, fizik tedavi ünitesi ve daha birçok tıbbi ünite bulunacak.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.