Buraya düzenleme şart

Çerkezköy’ün her geçen gün gelişmekte ve nüfusu artmakta olan bölgesi Tepe Mevkii, beraberinde trafik sorunlarını da getiriyor. Bölge ve çevresine yapılan ve yapılacak yeni yatırımlarla birlikte özellikle belirli saatlerde trafik büyük bir sorun haline geliyor

Buraya düzenleme şart
10 Mart 2016 Perşembe 17:09

TRAFİK SORUNU BÜYÜYOR

Çerkezköy’ün hızlı gelişmekte olan bölgesi Tepe Mevkii’nde trafik sorunu her geçen gün artıyor. Çevresinde toplu konutların bulunduğu ve nüfus olarak her geçen gün artan Tepe’de nüfusa paralel olarak öğrenci sayısı da her geçen gün artarken, trafik sorunu da bir o kadar büyüyor.

TRAFİK KAZASI RİSKİNİ TETİKLİYOR

Özellikle Tepe Camii önünden Emlak Konutları tarafına, Çerkezköy tarafına ve İstanbul yolu istikametine giden yolun birleştiği kavşakta sinyalizasyonun  olmaması trafik kazalarına adeta davetiye çıkarıyor. Çerkezköy ve İstanbul istikametinden gelen araçların Tepe Emlak Konutları içerisinden çıkan araçlara yol vermek yerine hızlı ve trafik kurallarına uymayarak kavşağı geçmesi olası bir trafik kazası riskini arttırıyor.

DÜZENLEME TALEP EDİLİYOR

Tepe Emlak Konutları girişinde bulunan bu kavşakta trafik iş ve okul çıkışlarında daha yoğun bir hal alıyor. Ayrıca bu yolda, karşıdan karşıya geçmek zorunda kalan yayalar da zor anlar yaşıyor. Bu kavşağın trafik nedeniyle alarm vermeye başladığını belirten sürücü ve yayalar acilen bu yolda düzenleme yapılmasını talep ediyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.