Büyükşehir’in Hizmet Binası tutuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’deki Hizmet Binası’nın yeri belli oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tadilat çalışmalarının ardından Edip Arıcan Sokak No:10 adresindeki binada Çerkezköy halkına hizmet verecek.

Büyükşehir’in Hizmet Binası tutuldu
05 Kasım 2014 Çarşamba 07:47

Hasan Bahar’a ait Edip Arıcan Sokak üzerindeki binayı gezen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın, 6 katlı binayı komple Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası olarak aylık 21 bin TL artı KDV’ye kiraladıkları öğrenilirken, tadilat ve düzenleme çalışmalarının ardından söz konusu bina Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası olarak faaliyete geçecek.

AY SONUNA KADAR AÇILMASI PLANLANIYOR

Bina sahibi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın kira konusunda mutabakata vardıkları ve bu hafta içinde kira sözleşmesinin imzalanacağı ve ardından binadaki tadilat ve düzenleme çalışmalarının ay sonuna kadar bitirilerek, binanın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası olarak hizmete açılacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vaaaybe - 9 yıl önce
paraya bak birde parayı carcur etmiyecez diyorlar yazık vallah
Avatar
adem dikduran - 9 yıl önce
ayıp ayıp, 25 bin lira, yani 25 milyar aylık kira. ne para beee. çemberi çok güzel çizmişler. çerkezköyde böyle bir kira nerde varmış. bir su aboneliğinden 1200 tl al, suyun metreküpü 2 tlden 5 tlye bir gecede çıksın diğer harçların durumunu da siz zaten biliyorsunuz. ondan sonra borç ödüyoruz. öde öde bitmez beee...
Avatar
zafer - 9 yıl önce
bu paraqyla yeni bina yapılır yazıklar olsun
Avatar
ercan - 9 yıl önce
senede 300 milyar cok parabe başkan daha ucuz yer kiralayın olmazmı yani