Büyükşehir’in ilk icraatı asfaltlama

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy ile ilgili olarak ilk icraatı asfaltlama çalışması oldu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nca İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışması başladı. Su terfi merkezi önünden başlayan asfaltlama Demiryolu lojmanlarına kadar devam edecek

Büyükşehir’in ilk icraatı asfaltlama
25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:42

 ÇİFT ŞERİT OLARAK ASFALTLANIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından asfaltlama çalışması başladı. İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi Su terfi merkezi önünden başlayan çalışma demiryolu lojmanlarına kadar devam edecek. Konu hakkında açıklama yapan yetkililer, “asfaltlama çalışmaları kapsamında 400 metrelik alan çift şerit halinde asfaltlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenen alanlar doğrultusunda da asfaltlama çalışmaları devam edecek” denildi.

HÜKÜMET CADDESİ DE ASFALTLANACAK

Çerkezköy halkının merakla beklediği Hükümet caddesi Halk Eğitim Merkezi yolunun da kısa süre içinde asfaltlama çalışması yapılacağı öğrenildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.