Çalım; CHP'nin altı oku MHP'nin Milliyetçiliği kayboldu

Vatan Partisi Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Aynur Çalım, Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Onur Akman ile birlikte Çerkezköy Gazetesi'ni ziyaret etti

Çalım; CHP'nin altı oku  MHP'nin Milliyetçiliği kayboldu
20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:04

 Vatan Partisi Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Aynur Çalım gazetemize yaptığı ziyarette gündeme ilişkin  değerlendirmelerde bulundu.

HEDEFİMİZ, MİLLİ HÜKÜMETTİR

Ziyarette 7 Haziran Genel seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vatan Partisi Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Aynur Çalım "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bıraktığı bir 6 ok var. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Milliyetçi kimliği kayboldu. Tabana bakıldığı zaman bu yok ama baştakilerde bu gözüküyor. Vatan Partisi, adı üstünde vatanda birleşenlerin partisidir. Atatürk'te birleştik ve vatanımızı bütünleştireceğiz. Milliyetçiler, Halkçılar ve Devrimciler Vatan Partisi'nde birleştiler ve birleşiyorlar. Emek önderleri, devlet adamları, komutanlar, sanatçılar, aydınlar ve vatansever gençlik Vatan Partisi'nde toplanıyor. Türkiye'yi yönetecek kadroyu kurduk. Milletimizden yetki istiyoruz. Hedefimiz, Milli Hükümettir" ifadelerini kullandı.

İŞSİZE SADAKA DEĞİL, İŞ VERECEĞİZ

Vatan Partisi'nin projelerinden de bahseden Çalım "Türkiyemizi borç batağından kurtaracağız. Üretim ekonomisini kuracağız. Vatanımızda ürettiğimiz malları dışarıdan almayacak, yerli üretimi geliştireceğiz. İşsize sadaka değil, iş vereceğiz. En küçüğünden en büyüğüne kadar sanayiciyi destekleyeceğiz. Çiftçimize üret arkadaş diyerek, akaryakıttan alınan vergiyi kaldırarak, üreticiye ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz tarım ilacı ve faizsiz kredi sağlayacağız" dedi.

HEPİMİZ TÜRK MİLLETİYİZ

AKP – PKK ilişkisini değerlendiren Çalım "AKP-PKK ittifakının Amerika güdümündeki Açılış Girişimi, Türkiye'yi bölme planıdır. Silahlı terör örgütünün vatanımızın Güneydoğu illerinde hükümetçikler kurmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Türk de biziz Kürt de biziz, hepimiz Türk Milletiyiz. Vatanımıza birlik ve dirlik getireceğiz" şeklinde konuştu.

GÖNÜL DE İSTİYORUZ OY DA İSTİYORUZ

Aynur Çalım, baraj kaygısı ile düzen partilerinin vatandaşı aldattığını belirterek "Baraj kaygısından kurtulsunlar. Ergenekon'da biz barikatları yıktık. Şimdi sıra seçimlerdeki rakamsal barikatları yıkmakta,  bunda da sıkıntı çekmeyeceğiz. Vatandaşlarımızla birebir yaptığımız görüşmelerde gönlümüz sizinle ama barajı aşmanız zor diyorlar. Bu büyük yalanla halkınız sürekli aldatılıyor. Bu defa gönlü bizimle olan vatandaşımızdan oy da istiyoruz. Tabiki gönüllerini de istiyoruz ama oylarını da istiyoruz. " dedi.

EMİR ALIRDI VE SORGULAMAZDI

Aynur Çalım ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de söylemlerde bulunurken "Kılıçdaroğlu ile beraber aynı kurumda çalışmışlığımız var. Kendisi çok iyi bir bürokrattır. O dönemde Mehmet Moğultay'dan emir alırdı hiç sorgulamazdı. Şimdi de emir alıyor ve sorgulamıyor" ifadelerini kullandı ve ziyareti son buldu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.