Çalışmalar hızlandı

Çerkezköy’de Mart 2014’ten bu yana yapımı sürmekte olan yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin ne zaman hizmete açılacağı belirsizliğini koruyor

Çalışmalar hızlandı
19 Ekim 2015 Pazartesi 18:00

Mart 2014’te temeli atılan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından ’23 Nisan 2015 tarihinde yeni hastanemizi açacağız’ sözü verilen hastanenin daha sonra açılış tarihi 30 Ağustos 2015’e alınmıştı. Geçtiğimiz sene Mart ayında temeli atılan yeni Devlet Hastanesi binasının açılış tarihi ise hala belirsizliğini koruyor.

DEZENFEKTE EDİLMESİ KOLAY DEĞİL

Önemli konu ise Çerkezköy’de yaşanmakta olan sağlık hizmetlerindeki yetersizliğin ne zaman çözüme kavuşturulacağı. Alınan bilgilere göre, şu anda greyderlerin çalışma, iş araçlarının bulunduğu şantiye halindeki Devlet Hastanesi inşaatının kaba inşaatı da bitse çevre düzenlenmesi de yapılsa bu hastane açılamaz. Çünkü yeni binanın dezenfekte edilmesi kolay bir şey değil.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞILIYOR

 Yeni Devlet Hastanesi inşaatında hava koşulları ve geçtiğimiz aylarda yaşanan iş kazasından sebep gecikmeler yaşanırkan kaybedilen bu zaman için çalışmaların gece gündüz devam ettiği görülüyor.

PERSONEL DE HEYECANLI                 

 Mart 2014’ten bu yana bugün açılacak, yarın açılacak denilen yeni Devlet Hastanesi için sağlık personellerinin de en kısa zamanda daha iyi bir hizmet verebilmek için yeni binaya geçme konusunda heyecanlı ve istekli oldukları görülüyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.