Camiler ve Din görevlileri haftası kutlanacak

1-7 EKİM tarihleri arasında kutlanacak olan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' etkinlikleri Çerkezköy'de 13 Ekim Salı günü başlayacak. Müftü Yusuf Tuna, hafta nedeniyle Çerkezköy Müftülüğü olarak düzenleyecekleri etkinliklerin programını açıkladı

Camiler ve Din görevlileri haftası kutlanacak
05 Ekim 2015 Pazartesi 17:35

 PROGRAM 13 EKİM TARİHİNDE BAŞLIYOR

Çerkezköy Müftülüğü 1-7 Ekim arası kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' nedeniyle bu yılda bir dizi program gerçekleştirecek. İlk program 13 Ekim Salı günü Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Hafta nedeniyle düzenlenecek etkinlik programını Yusuf Tuna şöyle açıkladı.
İLK PROGRAM BAYANLARA YÖNELİK

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ilk olarak bayanlara yönelik saat 14.00’da Cami, Kadın ve Namazla diriliş konulu bir panel düzenlenecek. Panelde konuşmalar ise Şerife Karaimamoğlu, Ayşe Gündoğdu, Çiğdem Koç, Emine Güngör ve Sevinç Bağcı bayanlara ‘Cami, Kadın ve Namazla diriliş’ konusu hakkında bilgiler verecekler.

ÖDÜL TAKDİMİ OLACAK

Hafta etkinlikleri kapsamında 15 Ekim Perşembe günü yine Halk Eğitimi Merkezi’nde saat 14.00’da panel düzenlenecek. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak olan programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın konuşmasıyla devam edecek. Sinevizyon gösteriminin ardından Din görevlilerini temsilen konuşmalar ve ardından da Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan kaynakları Daire Başkanı Mahmut Göl’ün ‘Cami, Kadın ve Namazla diriliş’ konulu konferansı ve ardından da ödül takdimi gerçekleştirilecek.

MÜFTÜ TUNA TÜM ÇERKEZKÖY HALKINI DAVET ETTİ

15 Ekim Perşembe günü saat 15.30’da da Fevzipaşa camiinin açılış töreni gerçekleştirilecek. 16 Ekim Cuma günü ise Merkez Osmanlı Camiinde saat 12.00-13.00 saatleri arasında da kuran ziyafeti ve hatim programının ardından 17 Ekim tarihinde de saat 12.30’da Kızılpınar Medine camiinin açılış töreni gerçekleştirilecek. Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenleyecekleri etkinliklere tüm Çerkezköy halkını davet etti. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.