Çanakkale şehitlerini andık

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy Şehitliğinde düzenlenen törende şehitlerimizi andık.

Çanakkale şehitlerini andık
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Mart 2020 Perşembe 11:08


Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Garnizon Komutan Vekili Merkez Komutanı P. Albay Erdoğan Keskin, Çerkezköy Belediye Başkanz Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram ile siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, gaziler, STK temsilcileri, muhtarlar ile şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen program, Çerkezköy Şehitliği’ne sırasıyla Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Çerkezköy Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği çelenklerinin sunumu ile başladı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden programda daha sonra şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen program, şehit kabirlerine çiçek bırakılması ve şehitlerimizin kabri başında duaların okunması ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.