Çatlaklar onarılmaya başlandı

Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde yapılarak hizmete sunulan Kapalı Otopark’ın duvarlarında, kirişlerinde ve tavanında oluşan çatlaklar Tekpark tarafından onarılmaya başlandı

Çatlaklar onarılmaya başlandı
01 Şubat 2016 Pazartesi 17:47

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİYORDU

Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberde Eski Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde yapılan ve Çerkezköy’de yaşanan araç park sorununu bir nebze azaltması amacıyla hizmete sunulan Kapalı Otopark’ın  halinin  içler acısı olduğunu ifade etmiştik. Otopark’ın duvarlarında, kirişlerinde ve tavanında oluşan çatlaklar her geçen gün daha tehlikeli bir hal alırken, bakıma muhtaç olan ve hemen hemen her yağmurda, karda kullanılamayacak duruma gelen Otopark’a araçlarını park eden vatandaşlar da bu duruma tepki göstermeye devam ediyordu.

BİRŞEY OLSA SORUMLUSU BİZLER OLACAĞIZ

2015 yılı Haziran ayından itibaren Çerkezköy Kapaklı Otopark işletmesini yürüten Tekpark A.Ş. yetkilileri ise yaşanan bu duruma isyan ederek en büyük mağduriyeti kendilerinin yaşadığını belirterek, “Kapalı otoparkı devraldığımız günden beri birçok yenilik yapmak istedik. Fakat gördüğünüz gibi duvarlarda, tavanda ve kirişlerde yarıklar meydana geldi. Her yerden su damlıyor. Boyasını yaptırdığımız duvarlar akmış durumda. Işıklandırması yapıldı. Güvenlik için güvenlik kameraları takıldı. Fakat kapalı otoparkın tavanı çökecek diye korkuyoruz. Buraya hizmet için gelen kişinin aracının üstüne bir beton parçası kopup düşse biz suçlu olacağız” açıklamasında bulunulmuştu.

ÇALIŞMALAR İKİ HAFTA SÜRECEK

Yapılan haberlerin ardından Tekpark tarafından duruma müdahale edilerek tadilat çalışmaları başladı. Çalışma hakkında bilgi veren yetkililer, “otoparkın birleşim yerleri açılarak güzelce temizleniyor ve ardında da izolasyon çalışması yapacağız. İki birleşim yerlerinde yapacağımız çalışmalarımız da yaklaşık 2 hafta sürecek gibi gözüküyor. Hava muhalefetine göre çalışmalarımızı erken de bitirebiliriz. Çalışmalarımızın ardından da TESKİ ekiplerince de su giderleri oluşturulacak. Zaman içersinde birçok tadilat gerçekleşecek fakat ilk önce tavanın izole edilmesi gerekiyor” denildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.