Çerkezköy bayramlaştı

Çerkezköy Belediyesi hizmet binası önünde Kurban Bayramı dolayısı ile Pazar günü saat 14.00’da bayramlaşma programı düzenlendi. Programda konuklara ikramlarda bulunulurken; çocuklara da bayram harçlığı dağıtıldı.

Çerkezköy bayramlaştı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Ağustos 2019 Salı 12:24

PROTOKOL HAZIR BULUNDU
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ev sahipliği yaptığı Bayramlaşma Programı’na siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AKAY BAYRAM HARÇLIĞI DAĞITTI
Bayramlaşma programına katılan konuklara ikramlarda bulunulurken; programın sonunda Belediye binası önünde yapılan bayramlaşma programına katılan çocuklara da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından bayram haçlığı dağıtıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.