Çerkezköy Belediyesi kendi kaynaklarıyla üretiyor

Çerkezköy Belediyesi kendi öz kaynakları ile yaklaşık 4 bin metre ferforje imalatı yaparak Çerkezköy’ün muhtelif noktalarındaki park ve yeşil alanlara monte etti

Çerkezköy Belediyesi kendi kaynaklarıyla üretiyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:36

Çerkezköy Belediyesi tarafından imalatı yapılan yaklaşık 4 bin metre ferforjenin, kent genelindeki park ve yeşil alanların etrafına monte edildiğini belirten Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay, “Kendi ekipmanımız ile imalatını tamamladığımız ferforjelerin kentimiz genelindeki park ve yeşil alanlarımızın etrafına montajını tamamlayarak, park ve yeşil alanlarımızı güzel bir görünüme kavuşturduk” dedi.
  SERİ ÜRETİMİMİZ DEVAM EDİYOR
  Ferforje imalatını Çerkezköy Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ila yaptığını ve ciddi bir tasarruf ettiğini belirten Akay, “Hem tasarruf ettik, hem de kentimiz genelindeki birçok park ve yeşil alanının etrafını daha hızla ferforje ile kapladık. Şu ana kadar yaklaşık 4 bin metrelik bir ferforje imalatını gerçekleştirdik. İmalatımız seri bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz kentimiz genelindeki tüm park ve yeşil alanların tamamını imal ettiğimiz ferforjeler ile çevirerek, güzel bir görünüme kavuşturmak” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.