Çerkezköy Belediyesi’ne Kazıyıcı Yükleyici hibesi

Türkiye Belediyeler Birliği’nden Çerkezköy Belediyesi’ne, Çukurova 888 Kazıcı Yükleyici hibe edildi

Çerkezköy Belediyesi’ne Kazıyıcı Yükleyici hibesi
10 Ağustos 2015 Pazartesi 17:14

 TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ TARAFINDAN VERİLDİ

Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Türkiye Belediyeler Birliği Çerkezköy Belediyesi’ne Çukurova marka 888 model bir Kazıcı Yükleyici hibe etti.

MEVCUT KAMYONA SEPETLİ VİNÇ YAPTIRILDI

Yetkililer ayrıca, Çerkezköy Belediyesi’ne ait bir kamyona 34 bin TL’ye sepetli vinç yaptırarak Çerkezköy’ün hizmetine sunduklarını belirttiler.

ÇUKUROVA 888’İN ÖZELLİKLERİ

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Çerkezköy Belediyesi’ne hibe olarak verdiği Çukurova 888 Kazıcı Yükleyici’nin özellikleri şu şekilde:

OPTİMUM AĞIRLIK DAĞILIMI

Yeni nesil Çukurova Kazıcı Yükleyiciler optimum ağırlık dağılımı sağlayacak şekilde tasarlanmış olup¸ operatöre güvenli ve dengeli sürüş konforu; mükemmel bir çalışma rahatlığı sunar

GELİŞTİRİLMİŞ PERFORMANS

ÇUKUROVA Kazıcı Yükleyicileri yoğunlaştırılmış güç, emniyet ve kullanıcı dostu bir tasarımın ideal ürünüdür. Ergonomik şekilde yerleştirilen kontroller operatörün elinin altında bulunur ve kullanım kolaylığı sağlamanın yanı sıra verimliliği de artırır. Çukurova, kazıcı yükleyiciler için yeni nesil kontrol sistemi kullanımında öncü firmalardan biridir. Hidrolik kontrollü joystick kontrollerinden oluşan bu sistem hem kazıcı hem de yükleyici Ataşmanları açısından çalışma esnasında operatörün daha az efor harcayarak daha kesin hareketler yapmasını sağlar. Bu sistem daha iyi kontrol imkanı sağlarken, tüm yük ya da debilerde hareketin sürdürülmesine olanak tanır, operatörün yükünü hafifleterek yağ ömrünü artırır ve yağ haznesi derecesini düşürür.

EKSKAVATÖR KONFORU

ÇUKUROVA 888, kazıcı Ataşmanı ile çalışırken operatör isteğine göre tüm ana ve ara pozisyonlarda ayarlanabilen sağ-sol joystick kolonları kullanıcılarına eşsiz kullanım rahatlığı sağlar. Bu yenilik operatörlerin konfor beklentilerini en üst düzeyde karşılarken, sağ-sol kabin arka köşelerine yerleştirilen joystick kolonları ile kabin içindeki boş alanlar arttırılıp, operatörün daha rahat hareket edebilmesine olanak sağlamaktadır. Bu sayede, operatörlere ekskavatör kullanım hissi yaratır, tüm kontroller ellerinin altındadır ve bu nedenle çalışırken oldukça konforludur.

OTOMATİK KAZIYA DÖNÜŞ SİSTEMİ 

888’te yükleyici joystickini çekerek yükleyici kepçesinin yeniden kazma pozisyonuna getirilmesiyle az dönüş süresinde azami verimlilik sağlamak üzere otomatik kazıya dönüş sistemi standart olarak sunulur.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.