Çerkezköy dev konferans salonu kazandı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in çabalarıyla 340 kişilik konferans salonu, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu(ÇEMYO) Yerleşkesi’nde hizmete açıldı. NKÜ Rektörü Osman Şimşek’e, teşekkür eden Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş, “Konferans salonumuz, etkinlik yapacak öğrencilerimizin yanı sıra, toplumsal görevler üstlenen sivil toplum kuruluşların da hizmetinde olacak. Yeni salonumuzla birlikte, öğrencilerimiz artık, etkinliklerini üniversitemizin kendi salonunda gerçekleştirebilecek” dedi.

Çerkezköy dev konferans salonu kazandı
02 Mart 2015 Pazartesi 19:00

 340 ADET TEKLİ KOLTUK BULUNUYOR

Yaklaşık 6 ay önce Veliköy’deki yeni yerleşkesine taşınan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, 340 kişilik dev konferans salonunun tefrişatını tamamladı. Eğitim dönemi içerisinde okulu ziyaret eden ve Konferans Salonu’nu tefriş etme sözü veren Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek çabalarıyla çok amaçlı salonda dev bir sahnenin yanı sıra, 340 adet tekil koltuk da bulunuyor.

ETKİNLİKLERİ KENDİ KONFERANS SALONUNDA DÜZENLEYECEĞİZ

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun, her yıl aktivite dolu bir eğitim dönemi geçirdiğini anımsatan Çerkezköy Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr.Ercan Buluş, “Yıl içerisinde, öğrencilerimizle birlikte sosyal ve kültürel birçok etkinlik düzenliyoruz. Yeni salonumuzla birlikte, öğrencilerimiz artık, etkinliklerini üniversitemizin kendi salonunda gerçekleştirebilecek. Çok amaçlı salonumuz, konferans ve panel gibi etkinliklerin yanı sıra tiyatro ve benzeri aktivitelere de ev sahipliği yapabilecek teknik donanımdadır” dedi.

REKTÖRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Buluş konuşmasının devamında ise, “Dolayısıyla, 340 kişilik kapasitesiyle, Tekirdağ’ın en büyük salonlarından birisi olan Çok Amaçlı Konferans Salonumuzun, hem okulumuz, hem de ilçemiz Çerkezköy için önemli bir kazanım olduğunu belirtmek istiyorum. İlçemize kazandırdığı bu değerli salon için, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e, öğrencilerim, okulum ve tüm Çerkezköylü’ler  adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

GÖRKEMİNE UYGUN BİR AÇILIŞ YAPACAĞIZ

Çok Amaçlı Konferans Salonu’nun kapılarını, öğrencilerin yanı sıra, topluma hizmet etme misyonuyla kurulan sivil toplum kuruluşlarına da her zaman açacaklarını kaydeden Buluş, Konferans Salon’unun görkemine uygun bir açılış yapma hazırlığı içinde olduklarını da sözlerine ekledi.  


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.