Çerkezköy Fiber internete kavuşuyor

Türkiye’nin önde gelen GSM firması, Çerkezköy’deki cadde ve sokaklarda ki ‘fiber optik hat’ döşeme çalışmalarını tüm hıyla sürdürüyor

Çerkezköy Fiber internete kavuşuyor
25 Mayıs 2016 Çarşamba 16:03

HUMMALI ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ülkenin en büyük GSM firmalarından biri ile anlaşmaya varılmasının ardından Çerkezköy’de başlatılan fiber optik hat döşenmesi çalışmalarındaki hummalı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fiber Optik Hat döşeme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ilçede hızlı internet erişimi sağlanacağını belirten yetkililer, işlerini internet üzerinden yapan birçok büyük firmanın, internet hızının yavaş olması nedeniyle verimli çalışamama sıkıntısından da kurtulacakları ifade edildi.

ÜCRETSİZ İNTERNETE BAĞLANABİLECEKLER

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Fiber Optik Hat döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin kalabalık noktalarında ücretsiz WİFİ hizmeti de verilmeye başlanacak. Çerkezköy’ün en işlek caddelerinde, meydan ve parklarında internet erişim ortamları oluşturulacak. Böylece şehrin hemen her noktasından vatandaşlar tablet ve cep telefonları ile istedikleri an ücretsiz bir şekilde internete bağlanabilecek” açıklamasında bulunuldu.

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK

Fiber Optik Hat döşeme çalışmaları ilçenin belirlenen noktalarında özel iş makineleri ve ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Özel iş makineleri sayesinde yolda yaklaşık 10 santimetre genişliğinde alan kazılırken, kazılan alanlara da fiber kablolar döşendikten sonra da tekrardan kapatılarak onarılıyor. Yüklenici firma yetkilileri, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ve Çerkezköy’ün fiber internete kavuşacağını ifade ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilyas - 8 yıl önce
Çerkezköy ilk önce internete kavuşsun da, fiberi sonra olsun. 1 yıldır çerkezköy'ün göbeğinde Şelale Park yanındaki Müslümoğulları İnşaatı'ın 2 binasına internet hattı çekilemedi !!!
Avatar
hüseyin - 7 yıl önce
nereye kavusuyo çerkezköy anasını satıyım ta tepeye fiber gidiyo ben köşemde fiber alt yapısı yok diye bağlatamıyorum onlar padişah torunu biz piçmiyiz ?
Avatar
selcuk - 7 yıl önce
turktelekoma gıttım daha karaagaca ınternet veremıyolar kaldıkı fıbermı verıcekler hepsının Allah bınturlu belalarını versınler.
Avatar
can - 8 yıl önce
asdad