Çerkezköy Haziran Meclisleri tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde, Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda yapıldı.

Çerkezköy Haziran Meclisleri tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Haziran 2021 Cumartesi 11:53

Çerkezköy Belediyesi’ne ait olan Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sermayesinin 5 milyon TL olarak belirlenmesi ve 10 Haziran’da yapılacak genel kurulunda Çerkezköy Belediyesi’ni temsil etmesi ve gündemdeki maddeleri karara bağlaması için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın vekil tayin edilmesi oybirliği ile kabul edildi. 

İkinci oturumun ilk gündem maddesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderilen Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 45 ada 3 parseldeki plan değişikliği talebi görüşülürken, ilgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2’nci maddesinde bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 26.05.2021 gün ve 43 sayılı Belediye hissesi satışı hakkındaki komisyon raporu okunurken, mecliste oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 26.05.2021 gün ve 59 sayılı trafo yerleri konusu görüşülerek, Tredaş’ın talebi doğrultusunda 3 adet trafo yerinin tespiti oy birliği ile yapıldı.

ŞİRKET SERMAYESİ 5 MİLYON TL OLDU
 
Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Haziran ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu hisselerinin tamamı Çerkezköy Belediyesi’ne ait olan Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 10 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan ve sermaye artışının da gündemde olduğu Olağanüstü Genel Kurulu’nda Çerkezköy Belediyesi’ni temsil etmeye ve gündem maddelerin karara bağlanması için oy kullanmaya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tayin edilmesi, ayrıca şirket sermayesinin 5 milyon TL olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.