Çerkezköy Ocak ayı meclisleri tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Ocak ayı Meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda yapılan ikinci oturumla tamamlandı.

Çerkezköy Ocak ayı meclisleri tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ocak 2020 Çarşamba 14:09


Açılış ve yoklama ile başlayan Ocak ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda bir önceki toplantıda Komisyonlara gönderilen konular görüşülerek, karara bağlandı. Belediye Meclisi’nin Ocak ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda ilk olarak Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 17.12.2019 gün ve 95 sayılı Engellilere Yardım hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, 2020 yılında da kentimizde ikamet eden ve doktor raporu ile %40 engelli olduğunu ispatlayan engellilere aylık 700 TL yardım yapılması, bu kişilerin tespiti için Belediye Başkanımıza ve Encümen Üyelerimize yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 17.12.2019 gün ve 52 sayılı ücret tarifesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, Evlendirme hizmetleri ile ilgili belirlenen ücret tarifesi oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 23.12.2019 gün ve 52 sayılı kamu yararı kararı hakkında müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Küçük Sanayi Sitesi olarak belirlenen alana Kamu Yararı ibaresi düşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 23.12.2019 gün ve 53 sayılı plan notu değişikliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi daha detaylı incelenmek ve görüşülmek üzere bir sonraki Meclis toplantısına oy birliği ile ertelenirken, gündemin 5. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 30.12.2019 gün ve 1331 sayılı kira hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi oy birliği ile kabul edildi. Kabul edilen gündem maddesine göre Belediye’ye ait taşınmazlarda kiracı olarak duran Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezlerinin Belediyemize ait taşınmazlarda 5 yıl daha kiracı kalmalarına, 2020 yılında aylık Aile Hekimi başına 950 TL kira alınmasına ve kira artışlarının yıllık TÜFE oranında yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
   Ardından gündemin 6. maddesinde yer alan Belediyemize ait 2 adet Belediye hissesi satışı oy birliği ile kabul edildikten sonra Meclis toplantısının ikinci oturumu İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 02.01.2020 gün ve 1 sayılı İş Deneyim Belgesi harcı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresinin oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.