Çerkezköy okuyor projesi ödülleri sahiplerini buldu

‘Çerkezköy Okuyor’ projesi kapsamında yarışan ve dereceye giren 12 öğrenci, Amfi Tiyatro’da düzenlenen törende ödüllerine kavuştular

Çerkezköy okuyor projesi ödülleri sahiplerini buldu
24 Mayıs 2015 Pazar 23:20

 PEK ÇOK DAVETLİ KATILDI

Çerkezköy Amfi Tiyatro’da düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

“EĞİTİMİN HER AŞAMASI İLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ”

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay; “Her katıldığımız yerde söylediğimiz gibi en önemli meselemiz eğitim. Eğitimin her aşaması ile yakından ilgileniyoruz. Okul öncesi eğitimden, Yükseköğrenime kadar eğitim ile iç içeyiz. Özellikle okul öncesi eğitim için başlattığımız kampanyada artış görüyoruz. Yüzde 75’lerde olan katılımın, yüzde 100 olması için de çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

GÖSTERİLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Törende gösterilerini sunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Halk Oyunu Ekibi ve ardından sahne alan Müzik Öğretmeni Tülay Şenal Ogan önderliğindeki Mevlana Ortaokulu Ritim Grubu, davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

AŞIK İLE MAŞUK İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI

Ritim ve Halk Oyunu Gruplarının ardından Aşık ile Maşuk isimli oyunu sergileyen öğrenciler, profesyonele yakın performanslarıyla katılım gösteren tüm davetlilerin takdirini kazandılar.

İLK 3’ÜN ÖDÜLLERİ METİN KUBİLAY’DAN

Yapılan gösterilerin ardından ödül törenine geçildiğinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ‘Çerkezköy Okuyor’ projesinde birinci olan 75. Yıl Ortaokulu’ndan Gülserra Çoban’a, ikinci İkinci İmam Hatip Ortaokulun’dan Deniz Metin’e ve üçüncülüğü elde eden Veliköy Belediyesi Ortaokulu’ndan Elif Karademir’e kazandıkları dizüstü bilgisayarları takdim etti.

TABLET BİLGİSAYAR KAZANDILAR

‘Çerkezköy Okuyor’ projesinde dördüncülüğü elde eden Nurullah Narin Ortaokulu öğrencilerinden Aygül Kuruoğlu, beşinci Veliköy Belediyesi Ortaokulu’ndan Hilal Karademir ve altıncı İmam Hatip Ortaokulu’ndan Elif Pıtırlı kazandıkları tablet bilgisayarları İlçe Milli Emniyet Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan aldılar.

ÖDÜLLERİN İÇİNDE BİSİKLET DE VARDI

Yarışmanın yedincisi Tepe Ortaokulu’ndan Muhammet Karadeniz, sekizincisi Veliköy Belediyesi Ortaokulu’ndan Fadime Arınmış ve dokuzuncu Dinçkök Ortaokulu’ndan Edanur Köse bisiklet ödüllerini AKP Çerkezköy ilçe başkanı Abdullah Öğe’den aldılar.

SERKAN KARAGÖZ ÖDÜLLERİ TAKDİM ETTİ

Sınavın onuncusu Tepe Ortaokulu öğrencilerinden Tuğçe Kara, onbirinci Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Sude Yıldız ve on ikinci Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Ferhan Akkan’a ödüllerini Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz tarafından verildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.