Çerkezköy Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Çerkezköy’de düzenlenecek bayramlaşma merasimine ilişkin Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından resmi yazı ilgili kurum ve basın organlarıyla paylaşıldı. 4 Haziran Salı günü ilçe protokolü ve katılımcılar Çerkezköy Belediyesi hizmet binası önünde bayramlaşacaklar.

Çerkezköy Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Mayıs 2019 Cuma 14:15

EMNİYET GÜÇLERİ BAYRAMDA YOĞUN ÇALIŞACAK
İslam aleminin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı için Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından ilgili mercilere gönderilen resmi yazıda alınması gereken önlem ve tedbirlerin yanı sıra bayramlaşma programı paylaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ilişkin gönderilen yazıda tedbir amaçlı olarak umuma açık yerlerin kontrolü ile ilgili olarak yol araması ve kimlik denetimlerinin sıklaştırılmasının yanı sıra, PTT ve kargo şirketlerinin aracılığı ile gelen ve gönderilen kolilerden şüpheli görülen paketlerin kontrolden geçirilmesi ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla tatilde olan vatandaşların huzur içinde tatil yapmaları için emniyet güçlerinin fazladan devriye hizmeti arttırılacak.
BAYRAMDA DOKTORLAR FAZLA MESAİ YAPACAK
Ramazan Bayramı’nın olmazsa olmazı haline gelen bayram günü özellikle yaşanan mide fesadı rahatsızlığının sıkça görülmesi üzerine Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından yayımlanan resmi yazıda İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden koruyucu hekimlik hizmetlerinin arttırılması istendi. Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için nöbet cetvellerinin düzenlenmesini talep eden Kaymakamlık son olarak ambulans görevlilerinin bayram boyunca hazır bekletilmesini istedi.
TESKİ BAYRAM ÖNCESİ ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne Ramazan Bayramı dolayısıyla gönderilen yazıda itfaiye teşkilatının 7/24 esasına göre hizmet verecek şekilde hazır bulundurulması istendi. Bayramda vatandaşın mağdur olmaması için su ve kanalizasyon aksaklıklarının bayram öncesi tamamlanması gerektiği vurgulandı.
FIRINLAR BAYRAM BOYUNCA AÇIK KALACAK
Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğun bir alışveriş döneminin yaşandığı ilçede vatandaşların fahiş fiyatlardan alışveriş yapmasının önüne geçilmesi amacıyla Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştıracak. Öte yandan fırınlar bayram boyunca açık kalacak. Çerkezköy Belediyesi ise bayram dolayısıyla kabristan ziyaretinde bulunacak vatandaşlar için mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık verdi. Alınacak önlemlerin ardından 4 Haziran Salı günü saat 10.00’da Çerkezköy protokolü ve isteyen vatandaşlar Çerkezköy Belediyesi hizmet binası önünde resmi bayramlaşma törenine katılacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.