Çerkezköy Şantiye gibi

Çerkezköy’ün yetersiz kalan altyapısı ve Atatürk Caddesi ile başlayan vizyon projesi nedeniyle Çerkezköy adeta bir şantiyeye döndü.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yakın zamanda başlayan vizyon projesi ve yetersiz altyapı yenileme çalışmaları, hem Atatürk Caddesi hemde, Pınarça Deresi ile Öztrak Caddesi arasındaki sokaklarında da devam ederken, Çerkezköy adeta bir şantiyeye döndü.

Çerkezköy Şantiye gibi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Haziran 2021 Çarşamba 17:56


1200’LÜK VE 1000’LİK YAĞMURSUYU HATTI İMALATLARI
DEVAM EDİYOR
   TESKİ’nin Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması 1. etap çalışmaları ile eş zamanlı olarak Öztrak Caddesi ile Pınarça Deresi arasında kalan sokaklarda da altyapı çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pınarça Deresi ile Öztrak Caddemiz arasında kalan sokaklarımızda 1200’lük ve 1000’lik yağmur suyu hattı imalatlarımız devam ediyor” dedi.
ALTYAPININ ARDINDAN ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI
   Pınarça Deresi ve Öztrak Caddesi arasında kalan sokaklarda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediyesi’nin üstyapı çalışmalarına başlayacağını sözlerine ekleyen Akay, “Bu alanda kalan sokaklarımız Sıcak Asfalt programımıza aldık. Altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz buradaki sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” ifadelerini kullandı.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.