Çerkezköy’de görev yapmak büyük ayrıcalık

15 Ağustos 2013 tarihinde Çerkezköy’e atanan Kaymakam Metin Kubilay, geride kalan bir yıllık süre zarfında Çerkezköy’de görev yapmanın ayrıcalık olduğunu belirterek, göreve başladığı günden daha umutlu olduğunu belirterek, Çerkezköy için hayırlı hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Çerkezköy’de görev yapmak büyük ayrıcalık
19 Ağustos 2014 Salı 07:18

HER ŞEYİN BAŞI SEVGİ VE SAYGIDIR
Sinop’un Gerze ilçesinden Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay, Çerkezköy’deki bir yılını doldurdu. 15 Ağustos 2013 tarihinde görevine başlayan ve 1 yıllık hizmet süresini geride bırakan kaymakam Kubilay, Çerkezköy’de görev yaptığı için son derece mutlu olduğunu ifade etti. Kaymakam Metin Kubilay, bir yıllık süre zarfında önemli adımlar attıklarını ifade ederek, “Allah nasip ederse burada uzun soluklu projeler gerçekleştireceğiz. Yürekten söylemeliyim ki Çerkezköy de görev yapmaktan son derece mutluyum. Burada görev yapmanın bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum. Burasını çok seviyorum ve her şeyin başında da sevgi ve saygının geldiğine inanıyorum” dedi.
YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIMIZ ORTADA
Vatandaşa hizmet odaklı hizmet anlayışına büyük önem verdiklerinin altını çizen Kaymakam Kubilay, “Bürokratik kültürden ziyade vatandaşımıza  hizmet odaklı anlayışı sunabilmek istiyoruz. Birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz ve hizmette birlik anlayışı ile hareket etmek istiyoruz. Hiçbir zaman ben değil biz diyoruz. Her türlü çalışmada biz diyoruz. Amacımız kamu hizmetlerinde hız ve verimin artırılmasıdır. Bununla ilgili bir takım düzenlemeler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Hükümet Konağımızda, okullarımızda ve diğer kurumlarımızda bir takım iyileştirmeler yaptık. Sevgi, saygı ve samimiyet içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Eğitime, sağlığa ve gelişime ne kadar önem verdiğimizi yaptığımız çalışmalarla ortaya koymaya çalışıyoruz” diye konuştu.
ÇERKEZKÖY HALKI İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
1 yıllık hizmet süresi boyunca yapılan hizmetlerde kendisine destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Metin Kubilay, “Çerkezköy’de görev yapmanın ayrıcalık olduğuna inanıyorum ve inşallah hayırlı görevler nasip olur. Şu an başladığımdan daha da umutluyum ve hayırlı hizmetler yapacağıma inanıyorum. Çerkezköylü vatandaşlarımız için elimizden gelen hizmetlerin en iyisini sunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER ALDI
Genç yaşı ve görev yaptığı yerlerdeki dinamizmi ile dikkat çeken Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, görev yaptığı yerlerdeki başarılı çalışmaları nedeniyle Valiliklerce 6 defa Takdirname ve Başarı Belgeleri verilmiş,  3 defa da Türk İdareciler Derneğine Yılın İdarecisi olarak aday gösterilmiş. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce 6 yıllık sicil ortalamalarının 90’ın üzerinde olması nedeniyle 2 defa (1998 ve 2004 yılları) ödüllendirilmiş. Yalova ili Armutlu İlçesinde Belediye Meclisinin oy birliğiyle almış olduğu 09.11.2007 tarih ve 2007/M-54 sayılı karar ile Fahri Hemşehrilik beratı sahibi olan Kubilay ayrıca Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından “2012 Yılı İz Bırakanlar”  ödülünün de sahibi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.