Çerkezköy’de işler rölantide

Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Bağlık Viyadüğü, proje aşamasında yaşanan bazı sorunlardan dolayı ihale çıkmakta gecikiyor. Tır otoparkının Veliköy’de bulunan futbol sahasına taşınması için çalışmalar sürüyor. Öncelikli hedef tır otoparkının taşınması. Kaymakamlık binasının Gümrük Müdürlüğü binasına taşınması konusunda ise henüz olumlu bir gelişme yok

Çerkezköy’de işler rölantide
06 Eylül 2017 Çarşamba 18:29

BAĞLIK VİYADÜĞÜ İHALE AŞAMASINA GELEMEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan Bağlık Viyadüğü ihaleye çıkmakta zorlanıyor. Uzun süredir proje hazırlık aşamasında olan Bağlık Viyadüğü, bu aşamada çıkan sorunlar nedeniyle hala ihale aşamasına gelebilmiş değil. Mahalle sakinleri başta olmak üzere Çerkezköy halkı bu projenin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor.

ÖNCELİKLİ HEDEF TIR OTOPARKINI VELİKÖY’E KAYDIRMAK

Hatırlanacağı üzere Gümrük Müdürlüğü binasının yanındaki tır otoparkı boşaltılmış ve burada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan Kültür Merkezi çalışmalarına başlanmıştı. Tır otoparkının boşaltılmasının ardından bölgede uzun tır kuyrukları oluştu ve bu kuyrukların trafiğe olumsuz etkisi devam ediyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin öncelikli hedefi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’yle yapılacak çalışmalarla Veliköy’de bulunan futbol sahasının bulunduğu yeri otopark alanına çevirmek ve burayı tır otoparkı olarak kullanmak. Bu konuda çalışmalar sürüyor.

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Tır otoparkının, dolayısıyla tır kuyruklarının yarattığı trafik sorununun çözülmesinin ardından da yeni hedef Gümrük Müdürlüğü binasının Kaymakamlık binasına dönüştürülmesi. Bilindiği üzere Çerkezköy Belediye yetkilileri bu konuyla ilgili bir buçuk yılı aşkın süredir ilgileniyor. Bu konuda hala olumlu bir gelişme yaşanmazken; Gümrük Müdürlüğü’nün nasıl bir tavır takınacağı belirsizliğini koruyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.