Çerkezköy’de öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı

Çerkezköy’de öğretmenler günü kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Kasım 2019 Çarşamba 16:19


Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul etmesi nedeniyle her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü etkinlikleri, kentimizde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen programla devam etti.
Halk Eğitimi Merkezi’ndeki program da saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün günün anlam ve önemine dair konuşmasının ardından, emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. Daha sonra Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kutlama programı öğretmenler gününe dair şiirlerin okunması, koro ve oratoryo gösterileri ile sona erdi. Öğretmenler Günü kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Ahmet Ömercikli, Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Kar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.