Çerkezköy'de Türkiye ortalamasını geçmeyi ümit ediyoruz

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na bir ziyaret gerçekleştirerek Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi. Akçay "Seçimle ilgili üzerimize düşen ne varsa canla başla yapacağız. Bugüne kadar AK Parti olarak 9 seçim geçirdik. Belki de şimdiye kadar Türkiye’de yapılan en önemli seçim olacaktır" ifadelerini kullandı

Çerkezköy'de Türkiye ortalamasını geçmeyi ümit ediyoruz
16 Şubat 2015 Pazartesi 19:12

 İLÇE TEŞKİLATINDA PROGRAM GERÇEKLEŞTİ

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirilen programa AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ile partililer katıldı. 


SEÇİM TAKVİMİ HIZLA İLERLİYOR

İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen programda ilk önce Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe bir konuşma gerçekleştirdi. Seçim takviminin hızla ilerlediğini belirten Başkan Öğe "Milletvekilliği adaylığı düşünenler aday adaylıklarını açıklıyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak seçimlerde en yüksek başarıyı yakalama adına elimizden geleni yapacağız. Bu akşam İl Başkanımız ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katılımıyla Mahalle Başkanlarıyla bir araya geliyoruz. Mahalle başkanlarımıza seçim öncesi hangi çalışmaları ne şekilde yapacakları anlatılacak” dedi.

EN ÖNEMLİ SEÇİM OLACAK

Abdullah Öğe'nin konuşmasını sonlandırmasının ardından Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay bir konuşma gerçekleştirirken, Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine daha fazla bir önem ile yaklaştıklarını belirtti. Seçim ile ilgili canla başla çalışacaklarını sözlerine ekleyen Akçay "Bugüne kadar AK Parti olarak 9 seçim geçirdik. Belki de şimdiye kadar Türkiye’de yapılan en önemli seçim olacaktır” ifadelerini kullandı.


12 YILDA TÜRKİYE'NİN NEREDEN NEREYE GELDİĞİNİ BİLİYORUZ

Sistem üzerinde bazı sıkıntıların giderilmesi gerektiğini belirten Akçay "Ak Parti iktidarında Türkiye'nin nereden nereye geldiği herkesin malumudur. Son 12 yılda Türkiye’nin nereden nereye geldiğini, hangi vesayet odaklarının zincirlerinin kırıldığını hepimiz biliyoruz. Ama aşılması gereken bazı şeyler daha var. İnsanların değiştirilmesiyle bazı şeyler çözülmüyor. Sistem üzerinde bazı sıkıntıların giderilmesi gerekiyor. Bu seçimle birlikte Anayasa’nın değişmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

ÇOK YOL KAT ETTİK

Anayasa'nın değişmesi konusundaki gerekçeleri de sıralayan İl Başkanı Ahmet Akçay "Bu milletin üzerinde bir vebal olarak duran hak ve özgürlükler adına, mazlumun yanında durma adına bir misyon vardı. Biraz sekteye uğrasa da dizlerinin üzerine çökmüş olsa da; bu son 10-12 yılda Türkiye’nin geldiği noktada bölgede ve dünya üzerinde mazlumların sesi olma adına çok yol kat ettik. Daha da ileriye götürmek adına milletin sesini daha da gür çıkarmak, dinlenir hale getirmek adına bu milletin değerlerine inançlarına uygun bir anayasa yapmamız gerekiyor. Bu bizim üzerinde bir vebaldir. O yüzden bu seçimler önemlidir” dedi.

16-17'NCİ BÜYÜK EKONOMİYE SAHİBİZ

12 yıl içerisinde Türkiye'de görülmemiş bir hizmet seferberliğinin başlatıldığını sözlerine ekleyen Akçay "Siyaseti ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ düsturuyla yapıyoruz. Bu düsturla hareket ettiğimiz için de bugüne kadar hizmet siyaseti dedik, 12 yıl içerisinde de ülkemizde görülmemiş bir hizmet seferberliği başlatıldı. Devam ediyor. Hem siyasi istikrar, hem ekonomik istikrar hem de bölgedeki istikrar açısından bu önemli. Biz bugüne kadar hem Afrika’da hem bölgemizde hem de uzak doğuda birçok mazlum insanın, milletin yanında olduk. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık. Dünya üzerinde gelirine göre en çok yardım eden üçüncü ülkeyiz. Ekonomik olarak dünya üzerinde 16-17’nci büyük ekonomiye sahibiz ama gelirine olanla bizler bu millet hamurunda olan mayasında olan tarihte de çok örneklerini sergilediği misyonunu yerine getiriyor. Bunu bundan sonra da daha gür bir şekilde yapmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

ADAY LİSTELERİ NİSANDA VERİLECEK

Aday adaylıkları ile ilgili sürecin devam ettiğini belirten Akçay "Haziran ayında yapılacak seçimlerde Milletimiz Ak Parti'yi sahiplenecektir. İnşallah milletimiz bugüne kadar olduğu gibi Haziran ayında yapılan seçimlerde de AK Parti’yi en güçlü şekilde takdir edecek, sahiplenecek. Biz de üzerimizdeki vebali yerine getirmek için elimizden geleni yapmış olacağız. Bu inançla çalışacağız.” dedi. Akçay, milletvekilliği aday adaylığı sürecine de değinerek “Aday adaylıkları ile ilgili süreç devam ediyor. 20 Şubat tarihine kadar devam edecek. Ay sonunda da inşallah teşkilat içerisinde temayül yoklamalarını gerçekleştireceğiz. Mart ayı içinde de diğer mülakatlar gerçekleştirilecek ve Nisan ayı içerisinde de aday listeleri verilmiş olacak. 24 Nisan’da ise kesin listeler olarak açıklanacak. 40 günlük sürede ise propaganda sürecini yaşayacağız" dedi.

TÜRKİYE ORTALAMASINI AŞMAYI ÜMİT EDİYORUZ


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na Türkiye ortalamasını yakalama sözü verdiklerini belirten Akçay “Çerkezköyümüzün ise bu konuda Türkiye ortalamasını aşacağını ümit ediyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.” Ahmet Akçay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından mahalle başkanlarına seçim öncesinde yapılacakları çalışmaları anlatıldı. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.