Çerkezköy’e ikinci yer altı otoparkı

Çerkezköy’ün uzun yıllardır kanayan yarası olan park sorununu çözüme kavuşturulması amacıyla Yarımoğlu Sokak ile Rüya Sokak arasında yapılan Kapalı Otoparka ilave olarak yeni yer altı otoparkı geliyor. Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre, “Çerkezköy’de park sorunu gün geçtikçe artıyor ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Tokuçlar sokak üzerine yapılması planlanan yer altı otoparkı için proje çalışmaları devam ediyor” denildi

Çerkezköy’e ikinci yer altı otoparkı
24 Haziran 2015 Çarşamba 18:07

 ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI’NIN PROJELERİ ARASINDA YER ALIYOR

 

Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’ndeki park sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla geçtiğimiz yıl Şubat ayında Yarımoğlu Sokak ile Rüya Sokak arasında yapılan Kapalı Otoparka ek olarak yeni bir yer altı otoparkı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın gündeminde yer alıyor.

 

PARK SORUNUNUN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI PLANLANIYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce 1 milyon 117 bin TL sözleşme bedeli ile müteahhit firma BMA İnşaat’a yaptırılan yeraltı otoparkı ile Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’ndeki park sorununun çözüme kavuşturulması amaçlanmıştı. Yapılan yer altı otoparkına rağmen park sıkıntısı Çerkezköy’ün kanayan yarası olmaya devam ederken, yeni bir yer altı otoparkı ile bu sıkıntının önüne geçilmesi planlandığı ifade edildi.

 

GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILACAKTIR

 

Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılması planlanan yer altı otoparkının proje aşamasında olduğu ve Tokuçlar sokak üzerine yapılması planlandığı ifade edildi. Yeni yer altı otoparkı ile park sorununun en aza indirgenmesinin planlandığı ifade edilirken, “Yapılması planlanan ve proje aşamasında olan yer altı otoparkının Şelale Aile Çay bahçesinin bulunduğu alana yapılması planlanıyor. En kısa zamanda da proje hakkında Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri gerekli açıklamaları yapacaktı” denildi.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.