Çerkezköy'e özel teşekkür

Tekirdağ AK Parti Milletvekili T. Ziyaettin Akbulut ve İl Başkanı Soner Çizen Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, seçimde gösterdikleri üstün başarıdan dolayı teşekkür etti. Ziyarete Ankara'da bulunan AKP Milletvekili Özlem Yemişçi katılmazken, ziyarette konuşan Milletvekili Akbulut, "Çerkezköy'e özel teşekkür ediyorum. İlçe Teşkilatı, Milletvekili Adayı Sait Yazı olağanüstü performans gösterdi, çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Çerkezköy'e özel teşekkür
25 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

YÜZÜMÜZÜ AĞARTTI
Çerkezköy AK Parti İlçe Teşkilatı'na Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ile birlikte ziyaret eden AKP İl Başkanı Soner Çizen, "Çerkezköy'e teşekkür ediyoruz. Her zamanki gibi yüzümüzü ağarttı. %45.6'lık oy oranı ile Trakya'da ve Tekirdağ'da en çok oy aldığımız yer" dedi.
İSTEDİĞİMİZİ ALAMADIK
Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezdiklerini belirten İl Başkanı Soner Çizen, "Çok yoğun ve sıkı bir çalışma dönemi geçirdik ama bu tam istediğimiz gibi sandığa yansımadı. İstediğimiz sonuçları tam olarak alamadık Tekirdağ'da. Çalışmalarımızın, hükümetinimiz icraatlarının karşılığında daha fazla oy bekliyorduk Tekirdağ'da. En azından Sait Başkanı da Milletvekili olarak göndermek istiyorduk ama kısmet değilmiş. Seçimlerde sandık başına giderek oyunu kullanan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
HEDEF 1. PARTİ OLMAKTI
AK Parti'nin Tekirdağ'daki oy oranının %27'den %34.5'e yükseldiğini belirten İl Başkanı Soner Çizen, "Hedefimiz Tekirdağ'da 1. parti olmaktı ama bunu gerçekleştiremedik. Temenni edilen başarının altında kaldık" dedi.
İSTİSNA BİR BAŞARI
Seçimde görev yapan herkese teşekkürlerini sunan İl Başkanı Çizen'in ardından Milletvekili Ziyaeddin Akbulut bir konuşma yaptı. Türkiye'de AK Parti'nin %50'lik bir oyla 3. kez iktidara gelmesinin olağanüstü bir olay olduğunu belirten Milletvekili Akbulut, "Bu başarı Türkiye'de ve dünyada eşi benzeri istisna gözüken bir olay" dedi.
NEYİN ALTINI ÇİZDİ?
Sözlerine "Yolumuz açık olsun. Halkımız yerinde ve isabetli bir karar verdi" diyerek devam eden Milletvekili Akbulut, "Her siyasi parti girdiği 2.,3. seçimde yıpranır fakat AK Parti girdiği her seçimde oyunu arttırmıştır. Bunun altını çizmek lazım" dedi.
3. DÖNEM DAHA BAŞARILI OLACAK?
"Partimiz dik duruşunun, hizmetlerinin, vesayet yönetimine karşı çıkmasının karşılığını almıştır, kendini kanıtlamıştır" diyen Milletvekili Akbulut, "Ustalık dönemimizde çok daha büyük projeler geliyor. Başta Anayasa değişikliği olmak üzere birçok projenin ve hizmetin altına imza atacağız. AK Parti'nin 3. dönemi daha başarılı olacak" dedi.
İSTEDİĞİMİZİ ALAMADIK
Tekirdağ'da hedeflerinin 1. parti olmak olduğunu fakat bunu başaramadıklarını belirten Milletvekili Akbulut, "Biz 1. parti olmayı bekliyorduk. Hedefimiz öyleydi. Konuşmalarımda '3 garanti, 4'e çalışıyoruz' diyordum ama halkımız böyle karar verdi" dedi.
HERKES ÇOK ÇALIŞTI
AK Parti Teşkilatları olarak bu seçim döneminde çok daha fazla çalıştıklarını, perfonmans gösterdiklerini belirten Milletvekili Akbulut, "Teşkilatlarımızda İl başkanımızdan Köy Temsilcimize kadar herkes üzerine düşen görevi fazlası ile yaptı. Herkes çok çalıştı, çok emek verdi. Bunun neticesinde oy oranımız bir önceki seçime göre Tekirdağ'da %7'lik bir artış gösterdi. Bu artış Anadolu illerindeki artıştan fazla" dedi.
ÖZEL TEŞEKKÜR ETTİ
Sözlerini "Çerkezköy'ün hakkını teslim etmek istiyorum" diye sürdüren Milletvekili Akbulut, "Çerkezköy'ü diğerlerinden ayırıyorum. Burası bu işin hakkını vermiştir. Çerkezköy'e özel teşekkür ediyorum. İlçe Teşkilatı, Milletvekili Adayı Sait Yazı olağanüstü performans gösterdi, çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
2-3 AYIN ÜRÜNÜ DEĞİL
Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Akbulut'un ardından konuşan İlçe Başkanı Demirbağ ise Çerkezköy'de elde edilen başarının son 2,3 ayın çalışması olmadığını belirterek, "Uzun yıllların verdiği çalışmanın, emeğin karşılığını aldık. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz, çalışmalar yapıyoruz. Sait Başkanımız da seçilse çok iyi olacaktı ama nasip değilmiş" dedi.
DİĞER TEŞKİLATLAR DA ÇOK ÇALIŞMALI
İlçe Başkanı Demirbağ'ın ardından konuşan Milletvekili Adayı Sait Yazı ise ziyaretinden dolayı İl Başkanı Soner Çizen ve Milletvekili Akbulut'a teşekkür etti. Çerkezköy'de %45.6'lık bir oy aldıklarını belirten Yazı, bunun yıllardır yaptıkları çalışmanın karşılığı olduğunu belirterek, Tekirdağ'daki diğer Teşkilatların da bu başarıyı yakalamaları için çalışması gerektiğini söyledi.
KENDİMİZİ İYİ ANLATAMADIK
Tekirdağ'da istenilen başarıyı yakalanamamasının altında AK Parti Teşkilatlarının ve Milletvekili Adaylarının Hükümetin icraatlarını, çalışmalarını yeteri kadar iyi anlatamadığının yattığını belirten Yazı, "Vatandaşın anlaması gayet iyi. İstenilen başarı yakalanamadıysa demek ki biz kendimizi iyi anlatamadık" dedi.
%50'LİK OY ÜZÜNTÜMÜZÜ UNUTTURDU
Yazı'nın ardından konuşan Belediye Başkanı Ali Ertem ise Tekirdağ'daki seçim sonuçlarına üzüldüklerini fakat Türkiye genelinde alınan %50'lik oy oranının kendilerine bu üzüntüyü unutturduğunu belirterek, "Sait Başkanımızın da Milletvekili olmasını arzu ediyorduk ama olmadı" dedi.
Milletvekili Akbulut'tan Katı Atık ve Atıksu ile ilgili yardım isteyen ve Hükümet kurulduğu zaman Ankara'da Bakanla görüşme ayarlamasını isteyen Başkan Ali Ertem, bu konunun aciliyet gerektirdiğini ifade etti.
YAZI BAKAN YARDIMCISI OLABİLİR Mİ?
Gazetecilerin "Sait Yazı Bakan Yardımcısı olabilir mi?" sorusu üzerine Milletvekili Akbulut, "Neden olmasın? Bunun için kulis yapmak gerekirse yaparım" dedi.
Ziyaretin son bölümünde İl Başkanı Soner Çizen ile Milletvekili Akbulut, Tekirdağ genelinde Çorlu, Malkara ve Hayrabolu'da istedikleri sonuçları alamadıklarını ve hayal kırıklığına uğradıklarını da ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.