Çerkezköy’e prestij caddesi

Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilçede de yapmayı planladığı 'Prestij Cadde' projesi hakkında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "çalışmalar kapsamında Namık Kemal Bulvarı’nın her iki tarafında bisiklet yolları yapılacak. Orta refüj düzenlemesi yapılacak ve Namık Kemal Bulvarı ışıklandırma çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturulacak" dedi

Çerkezköy’e prestij caddesi
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:48

 YETKİLİLERLE GÖRÜŞÜLDÜ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, 11 ilçede gerçekleştirmeyi planladığı ‘Prestij Cadde’ projesi hakkında yaptığı açıklamada, "‘Prestij Cadde’ projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne Namık Kemal Bulvarı’nı önerdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de çalışmaların yapılacağı yerin belirlenmesinin ardından proje çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da Prestij Cadde projesi hakkında yetkililerle görüştük. Prestij Cadde projesi ile ilgili proje ihalesi yapıldı ve yaklaşık bir ay içinde projenin teslim edilmesi gerekiyor. Projenin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve çalışmalara başlanılacak” diye konuştu.

MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Akay konuşmasının devamında ise, Namık kemal Bulvarı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Prestij Cadde projesi çalışmalarının Temmuz ayı içinde başlamasının planlandığını ifade ederek, "çalışmalar kapsamında Namık Kemal Bulvarı’nın her iki tarafında bisiklet yolları yapılacak. Orta refüj düzenlemesi yapılacak ve Namık Kemal Bulvarı ışıklandırma çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.