Çetin: Biz kişisel gelişime önem veren bir şirketiz

Çetin Group Yönetimi, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’la ilgili bir eğitim düzenledi

Çetin: Biz kişisel gelişime önem veren bir şirketiz
24 Eylül 2016 Cumartesi 21:02

Geniş katılımın yaşandığı eğitimde konuşan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Doğru bilgi sizleri doğru fikre götürür.” diyerek , Çetin Group olarak eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı.
ÇTSO KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENDİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen eğitime Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, İcra Kurulu Başkanı Özcan Kabaklar, Operasyonlar Koordinatörü Cengiz Can Erol, İş Geliştirme Direktörü Ali Engin Alçeker, Eğitim ve Denetim Direktörü Murat Kahve, Jandarma Kıdemli Başçavuş Gültekin Köybaşı, Marmara 4. Bölge Müdürü Özcan Atılgan, 6 bölgeden gelen Bölge Müdürleri, Bölge Operatör Müdürleri ile Çorlu, Tekirdağ, İstanbul, Lüleburgaz ve Silivri bölgelerinde koruma ve güvenlik hizmeti verilen projelerin güvenlik amirleri katıldı.
“KİŞİSEL GELİŞİMİNİZ İÇİN ŞİRKETİMİZDE HER ŞEY MEVCUT”
1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in konuşmalarıyla devam etti. Çetin Group olarak eğitime verdikleri öneme dikkat çeken Çetin, “Kişisel gelişiminiz için şirketimizde her şey mevcut. Her türlü eğitim talebinizi bize iletin. Biz kişisel gelişime önem veren, sosyal sorumluluklarını bilen bir şirketiz.” diye konuştu.
“EĞİTİMLERİMİZE KATILIM SAĞLAYIN VE TALEP EDİN”
“Eğitime mutlaka ve mutlaka önem veren bu şirketin hissiyatından faydalanın.” diyen Çetin, “Sizi, diğer şirketlerin çalışanlarından ayıracak olan şey budur. Çetin Group’ta çalıştığınız sürece iyi eğitimli bireyler olacaksınız. Buradan ayrılsanız bile giderken yanınızda götüreceğiniz şey, almış olduğunuz eğitimlerdir. Şirketimizin en çok bütçe ayırdığı bölümlerden biri eğitimdir. Eğitimlerimize katılım sağlayın ve talep edin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Doğru bilgi sizleri doğru fikre götürür.” ifadelerini kullandı.
BİR DİZİ EĞİTİM VERİLDİ
Ahmet Çetin’in konuşmalarının ardından katılımcılara 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’la ilgili bir dizi eğitim verildi. Jandarma Kıdemli Başçavuş Gültekin Köybaşı ‘Olay Yeri ve Olay Yeril ile Delillerin Korunması’ başlıklı, Çetin Group Eğitim ve Denetim Direktörü Murat Kahve ‘Sabotaj, Suikast ve Patlayıcı Maddeler. Şüpheli Paketler ve Yapılacak İşlemler’ başlıklı ve Marmara 4. Bölge Müdürü Özcan Atılgan da ‘Özel Güvenlik Yasal Mevzuat’ başlıklı sunumu yaparak katılımcılara eğitim verdi.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.