CHP İlçe Başkanı istifa ediyor

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olabilmek için Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Hasan Demir bu akşam düzenleyeceği basın toplantısı ile İlçe Başkanlığı görevinden istifa edecek

CHP İlçe Başkanı istifa ediyor
24 Aralık 2014 Çarşamba 19:07

 Genel seçimlere 6 ay gibi kısa bir zaman kala Milletvekili Aday Adayları ortaya çıkmaya başlıyor. CHP’den İlçe eski Başkanlarından Metin Dönmez,  Dr. İsmail Doğaroğlu, Ayhan Duran’ın ardından CHP İlçe Başkanı Hasan Demir de bugün düzenleyeceği basın toplantısı ile CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacak.

ÖZTÜRK VEKALET EDECEK

Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Hasan Demir’in istifasının ardından İlçe Başkanlığı görevine tüzük gereği İlçe Sekreteri Birol Öztürk’ün vekalet edeceği öğrenilirken, daha sonra yapılacak olan İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yeni İlçe Başkanının seçileceği öğrenildi.

İŞTE ADAY ADAYLARI

Hasan Demir’in istifasının ardından İlçe Başkanlığı’na en yakın ismin İlçe Sekreteri Birol Öztürk olduğu kulislerde konuşulurken, CHP’de Milletvekili kazanı da kaynamaya başladı. Mevcut Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Candan Yüceer’in yanı sıra Dr. İsmail Doğaroğlu, Metin Dönmez, Ayhan Duran, Hasan Demir, Fedahi Güven’in ismi Milletvekili Aday Adayı olarak CHP kulislerinde konuşulurken, önümüzdeki günlerde birkaç tane daha sürpriz ismin çıkabileceği iddia ediliyor.

AKAY VE ALBAYRAK İLGİ ODAĞI OLDU

CHP’den Milletvekili hayali kuran isimlerin Belediye Başkanı Vahap Akay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a yakın olmaya özen gösterdikleri ve sık sık ziyaret ederek, destek istedikleri öğrenilirken, CHP’de ön seçim yapılması durumunda Tekirdağ genelinde 50’den fazla ismin sandığa giderek, şansını denemesi bekleniyor.

2011’DE ÖN SEÇİM OLMUŞTU

CHP’de tüm hesaplar ilk üç sıra için yapılırken, 2011 yılında yapılan ön seçimde şuan Tekirdağ Milletvekili olan Dr. Candan Yüceer ön seçimden 1. Sırada çıkarak, Genel Merkez Kontenjanı Faik Öztrak’ın ardından ikinci sıradan, Emre Köprülü ise sandıktan ikinci sıradan çıkarak Öztrak ve Yüceer’in ardından üçüncü sıradan  aday olmuş ve Milletvekili seçilmeyi başarmışlardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 - 9 yıl önce
madem böyle bir aklın vardı neden başkan oldun yeniden seçim ayıptır siçrama tahtasımı bu millet.