CHP’de heyecan erken başladı

2015 yılının Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler için siyasi partiler hazırlıklarını son sürat devam ederken, özellikle CHP’de Milletvekili Aday Adayları şimdiden sahneye çıkmaya başladı

CHP’de heyecan erken başladı
09 Aralık 2014 Salı 08:13

CHP’de bölgemizden Milletvekili Aday Adayı olacak isimlerin başında PM Üyesi ve Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Dr. İsmail Doğaroğlu, İlçe eski Başkanlarından Metin Dönmez, mevcut İlçe Başkanı Hasan Demir, işadamı Ayhan Duran, İlçe eski Başkanlarından Fedahi Güven gelirken, bazı isimlerin ise şartlara göre Aday Adayı olacakları CHP kulislerinde konuşuluyor.

İKİ DOKTOR İŞ BAŞINDA

Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile yaklaşık 1 yıldır köprüleri atan Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in olası ön seçimde Tekirdağ’ın diğer içlerinden gelecek oylara ve bölgemizde de kendisine yakın üyelere güvendiği öğrenilirken, uzun bir süredir sahalarda bulunan ve ilçe ilçe, köy köy gezen Dr. İsmail Doğarolu’nun yarışa iddialı hazırlandığı belirtiliyor.

DEMİR VE DÖNMEZ VEKİLLİĞE SOYUNUYOR

Öte yandan CHP Genel Merkezi’nin yayınladığı genelgeye göre 25 Aralık tarihinde Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmesi beklenen Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ise Çerkezköy ve Kapaklı’nın yanı sıra diğer ilçelerden ciddi bir oy beklediği belirtilirken, İlçe eski Başkanı Metin Dönmez ise başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere Tekirdağ genelinde hummalı bir Aday Adaylığı çalışması yürütüyor.

DURAN VE GÜVEN DE ADAY OLUYOR

İşadamı Ayhan Duran’ın da Tekirdağ’ın ilçelerini gezmeye başladığı ve destek ziyaretlerine başladığı öğrenilirken, İlçe Başkanlığı yarışını kaybeden İlçe eski Başkanlarından Fedahi Güven’in de şansını yine Milletvekilliği Adaylığında deneyeceği ve bunun için temaslara başladığı kaydediliyor.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ SIRA YARIŞI

CHP’nin 2011 yılındaki gibi ön seçim yapması ve 1. Sırayı yine Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak için boş bırakması durumunda ikinci ve üçüncü sırayı alabilmek için büyük bir heyecanın ve yarışın olmasıbeklenirken, Milletvekili Aday Adayı sayısının 50’ye yaklaşması bekleniyor.

BİR ÇOK AĞIR TOP SAHAYA İNİYOR

CHP’nin eski Milletvekilleri Enis Tütüncü, Mehmet Nuri Saygun gibi isimlerin yeniden Milletvekili olmak için kolları sıvadıkları öğrenilirken, Tekirdağ Belediye eski Başkanı Adem Dalgıç, Saray Belediye eski Başkanlarından ve eski Milletvekili Erdoğan Kaplan’ın da ön seçime gireceği kaydediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.