Civan güven tazeledi

Çerkezköy Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin başkanlık seçimi gerçekleşti. Seçime tek aday olarak katılan mevcut Başkan Şengül Civan yeniden başkan seçildi

Civan güven tazeledi
21 Temmuz 2016 Perşembe 11:17

SEMİNER SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
 
Çerkezköy Kent Konseyi Seminer Seminer Salonu’nda gerçekleşen seçime Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Funda Serfice, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile Çerkezköy Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri katıldı.
 
ŞENGÜL CİVAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
 
Gerçekleştirilen açık seçimde tek aday olan mevcut Başkan Şengül Civan yeniden Çerkezköy Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanlığı’na getirildi. Başkan Yardımcılığına Zeynep Alışık seçilirken, Ayten Sakine Varlık ise delege olarak belirlendi.
 
“HAYIRLI OLSUN”
 
Çerkezköy Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanlığı’nda güven tazeleyen Şengül Civan’ı tebrik eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfice, “Şengül Hanım’la zaten çalışıyorduk, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Burada paylaştığımız ortak bir hayat var. Bunun için ortak kararlar alıp herkes için en iyisini düşünmeliyiz.” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Çerkezköy Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Şengül Civan da, kendisini seçen meclise teşekkürlerini ileterek, “Geçtiğimiz dönemden yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, elimizde bulunan yeni projeleri de hayata geçirmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.
 
SORUNLARDAN BAHSEDİLDİ
 
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Belediyemiz çalışmalarını sürdürüyor ancak İmar çalışmalarında bize danışılmıyor. Yeni yapılandırılan yerlere engelli rampaları koymuyorlar ve bizler mağdur oluyoruz. Çerkezköy’de yaşayacak olan bizleriz. Çevre il ve ilçelere göre Çerkezköy çok iyi bir yerleşim bölgesi. Biz, sıfır sıkıntı olsun diye çaba harcıyoruz.” ifadelerini kullandı. Dilek ve temenniler bölümünde ayrıca, engelliler için ulaşım zorlukları da dile getirilerek, toplantılarda bu sorunlar hakkında çözüm aranması gerektiği belirtildi.
 
DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI
 
Toplantının sonunda Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfice, 15 Temmuz akşamı gerçekleşen askeri darbe girişimini kınayarak, “Halkımıza, ülkemize geçmiş olsun. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.