Çöp dökme alanı 'Nihayet' kapanıyor!

Çerkezköy Çöplüğü nihayet bulunduğu alandan kaldırılıyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konu hakkında yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yazı doğrultusunda çöp alanı kapanacak ve en geç Temmuz ayından itibaren Çorlu Örenler’de ki çöp dökme alanına çöpler dökülecek. Bu bağlamda da kısa bir süre önce yapmış olduğumuz ‘Çöplerin toplanması ve Nakli hizmet alımı’ ihalesini iptal ettik. Çöp alanının kapatılacak olmasından dolayı da yeni bir ihale gerçekleştireceğiz” dedi

Çöp dökme alanı 'Nihayet' kapanıyor!
29 Nisan 2015 Çarşamba 18:21

 ÇÖP ALIM İHALESİ İPTAL EDİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy halkını rahatlatacak olan Çerkezköy çöplüğünün kapanacağı müjdesini verdi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Akay, “Kısa bir süre önce Büyükşehir belediyesinden geldiler ve çöp alanını kapatma kararı aldılar. Çöp alanını kapatma kararı alındığı yaklaşık iki hafta önce yaptığımız çöplerin toplanması ve nakli hizmet alımı ihalesinde 3 kilometre mesafedeki alana çöp dökülüyordu. Yeni alınan kararla Çorlu Örenler’e çöplerin dökülmesi ve mesafenin 26 kilometreye çıkmasından dolayı ihaleyi iptal ettik” diye konuştu.

ÇÖPLÜĞÜN REHABİLİTESİ YAPILACAK

Çerkezköy Çöplüğünün kapanmasının ardından yeni sistemin tahminen Temmuz ayında başlayacağını ifade eden Vahap Akay, “Çöp dökme alanı Temmuz ayından itibaren Önerler olacak. Çerkezköy çöplüğü kapandıktan sonra da Büyükşehir tarafından rehabilitesi yapılacak” açıklamasında bulundu. İki hafta önce yapılan Çöplerin toplanması ve nakli hizmet alım ihalesi 18 milyon 115 bin 689 TL 29 kuruş muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkarılmıştı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.