Çöplüğün kokusuna dayanılmıyor

Yüzlerce kuşun ve başı boş hayvanın mekan tuttuğu Çerkezköy çöplüğü, adeta kaderine terk edilmiş durumda. Özellikle lodoslu ve durgun havalarda Çerkezköy’ü saran pis koku genizleri yakarken; vatandaş, her türlü mikrobun yayılabileceği bu çöplüğün bir an önce farklı bir yere taşınıp daha modern hale getirilmesi konusunda yetkililerin harekete geçmesini istiyor

Çöplüğün kokusuna dayanılmıyor
26 Ocak 2015 Pazartesi 18:33

 İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Göçmen kuşlar ve başı boş hayvanlar Çerkezköy Çöplüğünü mesken tuttu. Türkiye’de bir çok çöplükten elektrik enerjisi ve gübre üretilirken, Çerkezköy Belediyesi çöp toplama alanında ise sayısı binleri geçen kuşlar ve başı boş hayvanlar çöplerin etrafında gezerek mikrobu alıyor ve vatandaşlara mikrop saçıyor. Sürekli yanan çöplük lodoslu ve rüzgarsız günlerde Çerkezköy’ü zehirlerken, diğer yandan da yangın olduğunda çıkan dumanlar ve kötü koku çevre sakinlerini olumsuz etkiliyor.

ÇÖPLÜĞÜN ORADAN KALDIRILMASINI İSTİYORLAR

Çerkezköy Belediyesi çöp toplama alanındaki manzara insanı dehşete düşürüyor. Başı boş yüzlerce hayvanın çöp etrafında dolaşması insan sağlığını tehdit ederken, şehir merkezine kısa bir mesafede ve ormanlık alana yakın olması nedeniyle çöplüğün bulunduğu yerden kaldırılarak daha modern bir hale getirilmesi gerekiyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.