Çorlu Suyu ıslahı 10 güne başlıyor

Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ‘Tekirdağ- Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı İlçeleri Çorlu Suyu 1 Kısım’ ihalesi kapsamında çalışmalar başlıyor. Yer tesliminin de tamamlanmasıyla önünde engel kalmayan çalışmaların 10 gün içerisinde başlayacağı öngörülüyor

Çorlu Suyu ıslahı 10 güne başlıyor
04 Temmuz 2018 Çarşamba 17:08

‘Tekirdağ- Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı İlçeleri Çorlu Suyu 1 Kısım’ için çıkılan ihale kapsamında Çorlu Suyu’nun Ambardere Mevkii’nden Kızılpınar’a kadar olan yaklaşık 5 kilometrelik bölümü ıslah edilecek.

SU BASKINLARI TAMAMEN ORTADAN KALKACAK
Toplamda yaklaşık 67 kilometrelik bir bölgede gerçekleşecek olan ıslah projesi için ilk adım Çerkezköy’den atılacak. Uzun yıllardır Çerkezköy’ün kanayan yarası konumunda olan su baskınları, DSİ’nin üzerine düşen görevi yapmasıyla birlikte tamamen ortadan kalkacak gibi görünüyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.