ÇTSO, Kapaklı’ya fuar alanı kazandıracak  

ÇTSO, Kapaklı’ya fuar alanı kazandıracak  
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ağustos 2019 Perşembe 16:44

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında dün saat 16:30’da yapıldı. Temmuz ayı mizanının ve ilk 6 aylık verilerin görüşüldüğü toplantıda, Meclis üyesi Sami İkizler tarafından ÇTSO’nun Kapaklı’ya okul yapma sözü hatırlatıldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise “Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile görüştük. Kendisin okul yerine fuar merkezi istedi.  Görüşmeler devam ediyor. Daha ne yapacağımız belli değil” diyerek Kapaklı’ya fuar alanı kazandırabileceklerinin sinyallerini verdi.
GELİR GİDER VE MİZAN GÖRÜŞÜLDÜ
Furkan Yavuzarslan, Mesut Görgün, Mikail Çelik, Metin Taşdelen, Halil İbrahim Kart, Samet Toz ve Rasim Bilgen’in katılmadığı toplantı saygı duruşunun okunması ile başladı. Toplantıda 2019 yılı Temmuz ayı gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizan görüşüldü. Gelir-gider hesabı ile ilgili meclise bilgi veren ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, Temmuz ayı giderinin 357 bin 60,05 TL, gelirinin de 509 bin 277,63 TL olduğunu ifade etti. Ocak-Temmuz döneminde 7 aylık gelirin 2 milyon 709 bin 313 TL, giderin 1 milyon 726 bin 282,82 TL olduğu belirtildi. Banka hesabında ise 3 milyon liranın üzerinde para olduğu kayıtlara geçti.
“KAPAKLI’YA FUAR KAZANDIRILABİLİR”
ÇTSO’nun banka hesabında yer alan para ilgili söz alan ÇTSO Meclis Üyesi Sami İkizler Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kapaklı’ya okul yapma sözünü hatırlattı. Sami İkizleri’in sözlerine cevap veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Kapaklı’ya bir okul yapma sözümüz vardı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile görüştük. Kendisin okul yerine fuar merkezi istedi.  Görüşmeler devam ediyor. Daha ne yapacağımız belli değil. Ama inşallah Kapaklı’ya bir şeyler yapacağız” dedi.
RAHMİ YILMAZ RED OYU VERDİ
Temmuz ayı gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizan meclis üyesi Rahmi Yılmaz’ın red oyuna karşılık oyçokluğu ile kabul edildi. Yılmaz, ÇTSO heyetinin Bakü ziyareti ve harcırah giderleri hakkında detaylı bir raporun meclise sunulmadan oylamaya alınmasına tepki göstererek 42 bin liralık gider hakkında rapor istedi. Hakan Gel ise önümüzdeki ay yapılacak olan toplantıda detaylı raporun sunulacağını kaydetti. Bir sonraki gündem maddesinde de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 6 aylık faaliyetleri ile ilgili bilgi verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.