ÇYDD'DEN RESİM SERGİSİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Belediye Nikah Salonu'nda 'Bizden Çizgiler' adlı resim sergisini açtı. Ressam İhsan Biçer'in eğitiminde 11 kişinin 1 yılda yaptığı 100 eserin yer aldığı sergiyi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem açtı

ÇYDD'DEN RESİM SERGİSİ
14 Haziran 2012 Perşembe 08:31

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) 'Bizden Çizgiler' adlı resim sergisini açtı. Çerkezköy Belediye Nikah Salonu'nda açılan sergide Ressam İhsan Biçer ve 11 öğrencisinin resimleri bulunuyor. Üç gün süreyle sanatseverlerin gezebileceği serginin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı.
BİZDEN ÇİZGİLER
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bünyesinde ressam İhsan Biçer yönetiminde resim eğitimi alan 11 kursiyer bir yıllık emeğini 'Bizden Çizgiler' adlı resim sergisiyle görücüye çıkardı. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in açılışını yaptığı sergide tam 100 eser bulunuyor. Açılışın ardından, yağlı boya, kuru kalem, akrilik, pastel, sulu boya çalışmalarından oluşan eserleri tek tek inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ressam İhsan Biçer'den bilgi aldı. Tüm kursiyerleri tebrik eden Başkan Ali Ertem, başarılar diledi. Sergideki resimlerden hayli etkilenen ve çalışmalar hakkında fikirlerini söyleyen Başkan Ertem, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'a girişini anlatan resim ile özel olarak ilgilendi.
YARIN SONA ERECEK
Ressam İhsan Biçer, 'Bizden Çizgiler' adlı sergide ile 11 kişinin bir yılda yaptığı çalışmaların sonucunda ortaya çıkan eserlerin sergilendiğini belirtti. Biçer, resimlerin, arışık, figür ve doğa manzaralarından oluştuğunu söyledi. Sergiye katılanlar arasında yer alan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün'ün eşi Ayten Gürcün de ressam İhsan Biçer'in öğrencileri arasında yer aldı. Ayten Gürcün, Belediye Başkanı Ali Ertem'den yaptığı resimlere ilişkin özel olarak fikirlerini aldı. Zeki Gürcün ve Ayten Gürcün ile resimler hakkında uzun uzun konuşan Başkan Ertem'e eşi Nuran Ertem'de eşlik etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı özellikle kadınların ilgisini çeken 'Bizden Çizgiler' adlı resim sergisine Belediye Başkanı Ali Ertem ve İl Genel Meclisi Zeki Gürcün'ün yanı sıra ÇYDD Başkanı Rağbet Erol, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, CHP Kadın Kolları Başkanı Şahika Çalışkan, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı katıldı. Pazartesi akşam açılışı yapılan ve Fatih Sultan Mehmet, Atatürk, Hürrem Sultan ve daha birçok dikkat çekici resimlerin bulunduğu sergi yarın saat 20.00'a kadar gezilebilecek.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.