Demiryolları UZATMAları oynuyor

Eylül ayında tamamlanması planlanan Marmaray Kazlıçeşme – Halkalı Uzatması sene sonuna da yetiştirilemeyecek

Demiryolları UZATMAları oynuyor
28 Kasım 2018 Çarşamba 18:06

EYLÜL 2018’DE TAMAMLANMASI PLANLANIYORDU
Çerkezköy’den demiryolu vasıtasıyla Halkalı’ya giden vatandaşların, Halkalı’dan Kazlıçeşme’ye geçerek sonrasında da İstanbul’un diğer bölgelerine rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlamada önemli rol üstlenen ve geçtiğimiz Eylül ayında tamamlanması planlanan Marmaray Kazlıçeşme – Halkalı Uzatması sene sonuna da yetiştirilemeyecek.

DENETLEYEN ÇOK, İCRAAT YOK
Taşeron firma kullanan Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM)’nün yanı sıra Bakanlık- Cumhurbaşkanlığı düzeyinde de takip edilen yatırımın hızlı bir şekilde hayata geçmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de yardım ettiği biliniyor.

BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR
2018 – 2019 eğitim öğretim yılı başlamadan önce tamamlanması planlanan uzatma, edinilen bilgilere göre yılsonuna da yetiştirilemeyecek. Yetkililer, projeyle ilgili tahmini iş bitiş tarihi dahi veremezken, Çerkezköylü vatandaşların İstanbul seyahatlerini oldukça rahatlatacak olan hattın ne zamana yetiştirileceği ise merak konusu. 

YETKİLİLER ÇOK MEŞGUL!
Öte yandan, konuyla ilgili detaylı bilgi edinilebilecek hiçbir yetkiliye ulaşılamıyor. Kimileri sürekli ‘toplantıda’ oldukları için telefonlara çıkamıyor; kimileri de sabit telefonlarını faks numarasına yönlendiriyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.