Diş Hastanesinin yerinde sona doğru

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ihtiyaçları karşılayamaması sebebiyle Çerkezköy’e yeni bir Diş Hastanesi kazandırılması konusunda yapılan çalışmalar kapsamında yeni binanın yapılacağı yer hemen hemen belli oldu

Diş Hastanesinin yerinde sona doğru
18 Nisan 2016 Pazartesi 08:29

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ihtiyaçları karşılayamaması sebebiyle Çerkezköy’e yeni bir Diş Hastanesi kazandırılması konusunda yapılan çalışmalar kapsamında yeni binanın yapılacağı yer  hemen hemen belli oldu

50 ÜNİTELİK OLACAK

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy’e bir dizi ziyaretler gerçekleştirmiş ve yeni Diş Hastanesi için Ambardere, Cezaevi ve Pınarça güzergahı arasında belirlenen yerlerde incelemelerde bulunmuştu. Yetkililerden alınan bilgilere göre Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni yeri konusunda sona gelindi. Mevcut binaya çok yakın bir mesafede hazineye ait bir Kamu Kurumunun bahçesindeki alana yapılması planlanan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 30 ünitelik eski binadan 20 ünite daha fazla bir kapasiteye sahip olacak.

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLIYA HİTAP EDECEK

Yeni Diş Hastanesi yeri için yapılacak son değerlendirmenin ardından  Diş Hastanesi’nin Sağlık Bakanlığı Yatırım Bütçesi’ne dahil edilmesi için çalışma yapılacak. Yeni Diş Hastanesi’nin Çerkezköy ile Kapaklı’ya hitap edecek büyüklükte yapılması hedefleniyor.

Haber: Uğur Can Avcılar 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.