Egemenliğin 95. Yılı coşkuyla kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Komitesi, Kaymakam Metin Kubilay Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda toplanarak gündemdeki konuları görüştüler ve kutlama programını kararlaştırdılar

Egemenliğin 95. Yılı coşkuyla kutlanacak
22 Nisan 2015 Çarşamba 16:34

 ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Saat 09.30’da Bayrak – Flama Kıtası, boru – trampet takımı, öğrenciler, izciler ve halk tören alanındaki yerlerini almış olacaklar. Çelenk Sunma töreni, bugün saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda yapılacak. Çelenk sunumunu İlçe milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yapmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunu müteakip İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

KUTLAMA TÖRENİ

Kutlama Töreni Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak’ta Kapalı Otopark’ın üzerinde saat 10.00’da başlayacak. İlçe milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından “23 Nisan ve Çocuk” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ve Yıldız Erkekler Basketbol, Yıldız Kızlar Voleybol, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Minik Erkekler Masa Tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödül verilecek. Bunlarla birlikte öğrenci gösterileri yapılıp Halk Oyunları gösterisi yapılacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.